ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ОБЯВИХА, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТ КАМПАНИЯТА ЗА МОНТИРАНЕ НА ДИСТАНЦИОННИ УРЕДИ
август 4, 2020 1187 Прегледи

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ОБЯВИХА, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТ КАМПАНИЯТА ЗА МОНТИРАНЕ НА ДИСТАНЦИОННИ УРЕДИ

 

Преди време Топлофикация Сливен започнаха да предлагат на всички желаещи сливенчани уреди за дистанционен отчет.

От дружеството обясниха, че закупуването и инсталирането на уреди с дистанционен отчет не е тяхна приумица, а напротив. Европейска директива налага всички в Европейския съюз да преминат към дистанционен отчет в следващите 7 години.

„Дистанционните уреди за отчитане предлагат несравнимо удобство, защото след инсталирането им отпада необходимостта от посещения на инкасатори в домовете на гражданите. Освен това модерните уреди осигуряват точно и качествено отчитане на реално консумираната топлинна енергия. Предлагаме на абонатите на Топлофикация Сливен отлични условия, ако закупят от нас уреди за дистанционен отчет. Става въпрос за топлинни разпределители и водомери. Водомерите са изключително качествени, марка Сименс, снабдени са с външен радиомодул за дистанционен отчет. Електронните разпределите, също са на Сименс и отново са с вграден радиомодул за дистанционен отчет.“ – заяви изпълнителният директор на Топлофикация Сливен инж. Павлин Костов.

Ръководителят обяви, че от дружеството предлагат промоционални условия и отстъпки за клиентите, които решат да се снабдят с уреди за дистанционен отчет.

 

Предишна ПОЖАРНИКАРИ И ДОБРОВОЛЦИ СПАСИХА 7 КЪЩИ ОТ ПОЖАР НА "БАТМИШ"
Следваща ПРИ СЕГАШНИЯ РЕЖИМ НА ПОЛЗВАНЕ НА „АСЕНОВЕЦ” НЕ СЕ НАЛАГА РЕЖИМ НА ВОДАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОКОНЧАТЕЛНО: СТЕФАН РАДЕВ ПЕЧЕЛИ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ КОЛЬО МИЛЕВ

Стефан Радев  печели два пъти повече гласове от своя опонент Кольо Милев. За кандидата на ГЕРБ са гласували 21 109 души, което прави 64,75% от гласовете. Кольо Милев е получил

Новини Сливен

14 СТАРИ КМЕТА СА НОВИТЕ 14 КМЕТСКИ НАМЕСТНИЦИ В ОБЩИНА СЛИВЕН

Доскорошните кметове на населени места, чието население е под 350 жители, са назначени за кметски наместници, научи Sliveninfo. Назначението е станало веднага след първия тур на изборите, на 28 октомври.

Новини Сливен

ВАСИЛ ЧАПРАЗОВ АЛАРМИРА ЗА ПОСЕГАТЕЛСТВА НАД СПОРТНАТА ПЛОЩАДКА ДО СТАРЧЕСКИЯ ДОМ

Уважаваният журналист Васил Чапразов изпрати писмо до Sliveninfo, в което алармира за посегателства върху спортната площадка до Старческия дом. Предлагаме ви го: Една прекрасна идея е на път да се