„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН – инж. АНГЕЛ АНГЕЛОВ” ОТНОВО НАПРАВИ КОЛЕДНО ДАРЕНИЕ ЗА ДЕЦА

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН – инж. АНГЕЛ АНГЕЛОВ” ОТНОВО НАПРАВИ КОЛЕДНО ДАРЕНИЕ ЗА ДЕЦА

„Топлофикация – Сливен – инж. Ангел Ангелов”  спази традицията. Дружеството отново направи коледно дарение за деца от Сливен. Този път радостта бе за обитателите на „Комплекс за социални услуги за деца и семейства”, който се намира в сливенския кв. „Българка”.

Топлофикационното дружество дари 3 микровълнови печки, поставки за телевизори и сушилни.

„Дарението не е голямо, но е от сърце. За нас е важно да спазваме традицията, отделяйки внимание на сливенските деца”, заяви изпълнителният директор на дружеството инж. Павлин Костов.

Той подчерта, че ръководената от него компания сама е потърсила социалното заведение, искайки да знае от какво имат нужда.

„Изключително сме благодарни за дарението, което ще ни помага в нашата работа с децата. Надяваме се и за напред да намираме общи цели за взаимодействие”, заяви Миглена Николова, директор на комплекса.

В Комплекса за социални услуги за деца и семейства в квартал „Българка“ се предоставят различни услуги и има четири звена – Център за обществена подкрепа с капацитет 64 деца, Център „Майка и бебе“ е с капацитет 4 майки, Център „Спешен прием“ е с капацитет 4 деца и Център за работа с деца на улицата, чийто капацитет е 15 деца.

Инж. Костов бе придружен от Соня Бъчварова, която е координатор за работа с клиенти на ТЕЦ – Сливен.

Предишна РАКО СТАРТИРА ПРОЕКТ „ДИГИТАЛНА ФОТОИЗЛОЖБА "СПОМЕНИ НА РОМИТЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ"
Следваща 10 ЧИТАЛИЩА ПОЛУЧАВАТ ОБЩИНСКА СУБСИДИЯ НА ВТОРАТА СЕСИЯ ЗА 2021 Г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОПЕЛ ГОРЯ В СЛИВЕНСКИЯ КВАРТАЛ „СИНИ КАМЪНИ“

На 17 септември, около 00,10 часа, в сливенския квартал „Сини камъни“ е възникнал пожар в лек автомобил „Опел Астра“, собственост на 22-годишен мъж.  Съобщението е получено в РСПБЗН – Сливен

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Обвиняеми, защо откраднахте колата? – Много бързах за работа. – Защо не се качихте в автобуса? – Ами.. нямам книжка за автобус. Удареният от гръм, ударен ли е или

Новини Сливен

НАД 1600 ДУШИ ПРАЗНУВАТ ДНЕС В ОБЩИНА СЛИВЕН

Българската православна църква днес почита паметта на Свети пророк Илия. Църковният празник е наречен от народа Илинден. Името Илия в община Сливен носят общо 898 мъже, като 467 от тях