„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН – инж. АНГЕЛ АНГЕЛОВ” ОТНОВО НАПРАВИ КОЛЕДНО ДАРЕНИЕ ЗА ДЕЦА
16.12.2021 2228 Прегледи

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН – инж. АНГЕЛ АНГЕЛОВ” ОТНОВО НАПРАВИ КОЛЕДНО ДАРЕНИЕ ЗА ДЕЦА

„Топлофикация – Сливен – инж. Ангел Ангелов”  спази традицията. Дружеството отново направи коледно дарение за деца от Сливен. Този път радостта бе за обитателите на „Комплекс за социални услуги за деца и семейства”, който се намира в сливенския кв. „Българка”.

Топлофикационното дружество дари 3 микровълнови печки, поставки за телевизори и сушилни.

„Дарението не е голямо, но е от сърце. За нас е важно да спазваме традицията, отделяйки внимание на сливенските деца”, заяви изпълнителният директор на дружеството инж. Павлин Костов.

Той подчерта, че ръководената от него компания сама е потърсила социалното заведение, искайки да знае от какво имат нужда.

„Изключително сме благодарни за дарението, което ще ни помага в нашата работа с децата. Надяваме се и за напред да намираме общи цели за взаимодействие”, заяви Миглена Николова, директор на комплекса.

В Комплекса за социални услуги за деца и семейства в квартал „Българка“ се предоставят различни услуги и има четири звена – Център за обществена подкрепа с капацитет 64 деца, Център „Майка и бебе“ е с капацитет 4 майки, Център „Спешен прием“ е с капацитет 4 деца и Център за работа с деца на улицата, чийто капацитет е 15 деца.

Инж. Костов бе придружен от Соня Бъчварова, която е координатор за работа с клиенти на ТЕЦ – Сливен.

Предишна РАКО СТАРТИРА ПРОЕКТ „ДИГИТАЛНА ФОТОИЗЛОЖБА "СПОМЕНИ НА РОМИТЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ"
Следваща 10 ЧИТАЛИЩА ПОЛУЧАВАТ ОБЩИНСКА СУБСИДИЯ НА ВТОРАТА СЕСИЯ ЗА 2021 Г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ ГЕРГЬОВДЕН ОТ СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ, ДИРЕКТОР ОДМВР – СЛИВЕН

Уважаеми военнослужещи и граждани на Сливен, В навечерието на 6 май- Ден на храбростта и празник на Българската армия, отдаваме почит към паметта на онези български войни спечелили много битки

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ПРИКЛЮЧВА ПРОЕКТ „ПОДОБРЯВАНЕ НА ОБРАЗОВАТЕЛНАТА ИНФРАСТРУКТУРА В ГРАД СЛИВЕН“

Община Сливен ще проведе на 28 февруари – петък, две официални събития във връзка с приключването на проект „Подобряване на образователната инфраструктура в гр. Сливен”. От 11:30 ч., в зала

Новини Сливен

ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА: ИЗЯВАТА НА ДЕЦАТА Е ПРИОРИТЕТ ЗА НАС

Десет индивидуални награди в различни категории, колективни награди в две възрастови групи, специална награда на журито и гран при ще  бъдат връчени на победителите във втория Национален детско – юношески