„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН – инж. АНГЕЛ АНГЕЛОВ” ОТНОВО НАПРАВИ КОЛЕДНО ДАРЕНИЕ ЗА ДЕЦА

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН – инж. АНГЕЛ АНГЕЛОВ” ОТНОВО НАПРАВИ КОЛЕДНО ДАРЕНИЕ ЗА ДЕЦА

„Топлофикация – Сливен – инж. Ангел Ангелов”  спази традицията. Дружеството отново направи коледно дарение за деца от Сливен. Този път радостта бе за обитателите на „Комплекс за социални услуги за деца и семейства”, който се намира в сливенския кв. „Българка”.

Топлофикационното дружество дари 3 микровълнови печки, поставки за телевизори и сушилни.

„Дарението не е голямо, но е от сърце. За нас е важно да спазваме традицията, отделяйки внимание на сливенските деца”, заяви изпълнителният директор на дружеството инж. Павлин Костов.

Той подчерта, че ръководената от него компания сама е потърсила социалното заведение, искайки да знае от какво имат нужда.

„Изключително сме благодарни за дарението, което ще ни помага в нашата работа с децата. Надяваме се и за напред да намираме общи цели за взаимодействие”, заяви Миглена Николова, директор на комплекса.

В Комплекса за социални услуги за деца и семейства в квартал „Българка“ се предоставят различни услуги и има четири звена – Център за обществена подкрепа с капацитет 64 деца, Център „Майка и бебе“ е с капацитет 4 майки, Център „Спешен прием“ е с капацитет 4 деца и Център за работа с деца на улицата, чийто капацитет е 15 деца.

Инж. Костов бе придружен от Соня Бъчварова, която е координатор за работа с клиенти на ТЕЦ – Сливен.

Предишна РАКО СТАРТИРА ПРОЕКТ „ДИГИТАЛНА ФОТОИЗЛОЖБА "СПОМЕНИ НА РОМИТЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ"
Следваща 10 ЧИТАЛИЩА ПОЛУЧАВАТ ОБЩИНСКА СУБСИДИЯ НА ВТОРАТА СЕСИЯ ЗА 2021 Г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НЕПУБЛИКУВАН АРХИВ БЕ ПРЕДСТАВЕН НА ЧЕТЕНИЯТА ЗА ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ

Цветя пред паметника на Захарий Стоянов в родното му село Медвен бяха поднесени по време на четенията, посветени на автора на „Записки по българските въстания“. Събитието тази година премина под

Новини Сливен

ДЪЛБОКА ПРОМЯНА И НОРМАЛНИ ХОРА СРЕЩУ НАТИСКА И КАРИЕРИЗМА: КОИ СА ЛИЦАТА НА БСП ЗА БЪЛГАРИЯ?

„БСП е партия на идеи и политики, които са отговор на реалността, в която живеем. Тя не работи с натиск, тотален контрол, не „раздава“ държавните ресурси като свои. БСП предлага

Новини Сливен

ДВЕ МОМЧЕТА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА КРАЖБАТА НА СЛАДОЛЕД В СЛИВЕН

Две момичета на 18 и 19 години са задържани в РУ-Сливен за кражба на 14 канти сладолед от складова база в индустриалната част на град Сливен. Кражбата е заявена на