ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН –  ИНЖ.АНГЕЛ АНГЕЛОВ С ПРОГРАМА ЗА ДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ГИМНАЗИСТИ

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН – ИНЖ.АНГЕЛ АНГЕЛОВ С ПРОГРАМА ЗА ДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ГИМНАЗИСТИ

Преди дни стана ясно, че като част от своята социална политика, а и в опит да осигури нови кадри за своята дейност Топлофикация Сливен – инж. Ангел Ангелов и Сливенската професионална гимназия по строителство и геодезия „Арх. Георги Козарев“ гр. Сливен ще си партнират чрез осигуряване на възможност за дуално обучение.

„Проблемът с липсата на кадри в сектора е наистина голям. За съжаление дори и да има млади хора, които изберат специалност от енергетиката, много от тях впоследствие я практикуват извън страната, защото очакват по-добро заплащане за труда си. Но все пак с осигуряването на възможност за дуално обучение се надяваме да запознаем с професията на енергетика повече младежи, които да я изберат за своята кариера.“ каза инж. Павлин Костов изпълнителен директор на Топлофикация Сливен – инж. Ангел Ангелов.

По програмата за дуално обучение ученици в последните 2 години на своето средно образование на Сливенската професионална гимназия по строителство и геодезия „Арх. Георги Козаров“ ще получат възможност да натрупат теоретични и практически знания в Топлофикация Сливен – инж. Ангел Ангелов, с което ще придобият професионален опит и възможност за реализация в сферата на енергетиката.

„Всеки, който завърши програмата и съответно средното си образование, ще има предимство за започване на работа в Топлофикация Сливен – инж. Ангел Ангелов.“ каза инж. Павлин Костов.

Предишна ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ КАНИ ВОДАЧИТЕ НА ЛИСТИ НА ПУБЛИЧНА СРЕЩА
Следваща СТЕФАН РАДЕВ: АКО ИЗГРАДИМ ФОТОВОЛТАИЧНА ЦЕНТРАЛА, ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ ПРОИЗВЕЖДА ЦЯЛОТО КОЛИЧЕСТВО ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, КОЯТО ИЗПОЛЗВА В ДЕЙНОСТТА СИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА СПРЯ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРИ СЕЛО КРУШАРЕ, ХОРАТА ТРЪГНАХА ПЕШ КЪМ МАГИСТРАЛАТА

Стотици участници в  протеста срещу високите цени на горивата от Сливен вървят пеш към магистрала „Тракия“, за да се присъединят към протестиращите от Ямбол. Това стана след като полицията спря

Новини Сливен

АРЕСТ НА МЪЖ ОТ СЛИВЕН, НАРУШИЛ ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА ОТ ДОМАШНО НАСИЛИЕ

Служители на РУ-Сливен са задържали 52-годишен мъж за неизпълнение на заповед за защита от домашно насилие. Срещу него е започнато бързо производство. На 10 юли е получен сигнал, че 52-годишният

Новини Сливен

АВАРИЯ ОСТАВИ СЛИВЕНСКО СЕЛО БЕЗ ВОДА

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 30. 01. 2018 г. /вторник/ от 09.00ч. до 16.30ч. е прекъснато водоподаването в с.Градско.