ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ЗАПАЗВА ЦЕНАТА НА ТОПЛАТА ВОДА
юли 29, 2020 994 Прегледи

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ЗАПАЗВА ЦЕНАТА НА ТОПЛАТА ВОДА

Инж.Костов, абонатите на Топлофикация Сливен очакват да разберат дали ще продължат да плащат същата пределна цена за битова гореща вода или смятате да се вдигне?

   Вече обявихме официално че стойността на пределната цена на битова гореща вода от 9лв/м³ ще се запази до началото на отоплителния сезон.

 

Това само за битовите абонати ли важи?

Не. От тази цена се ползват както битовите,така и стопанските абонати на Топлофикация Сливен.

 

От известно време провеждате кампания, с която да убедите Вашите абонати да използват дистанционни уреди за отчитане на потребената енергия. Убедете и нашите читатели.

   Предимството на инсталирането на дистанционни уреди за отчет е, че благодарение тях всеки наш клиент получава възможност да управлява своето потребление на топлинна енергия, от което се формира месечната фактура за потребена енергия. Реално сметките могат да се контролират от самите потребители.

Първото предимство е именно точното отчитане на данните, които се предоставят. Елиминира се и факторът на човешката грешка, защото всичко е автоматично.

Друг огрмен плюс на тази технология, е че при инсталирането на тези уреди отпада задължението за насрочване на дати за отчет и посещение в жилището на абонатите ни. Няма да бъдат притеснявани, уредите им да бъдат отчитани в работно време.

 

От къде желаещите могат да се снабдят с тях?

  Ние предлагаме дистанционни уреди.

 

Какво казва Европа? Има ли становище по повод монтирането на новите уреди?

   Съществува европейска директива, според която до 2027 година всички сгради в страните членки трябва да бъдат с дистанционни уреди. Предстоят промени в нормативната уредба в България, за да бъде транспонирана директивата в българското законодателство.

Топлофикация Сливен е модерно дружество, което бързо се адаптира към новите условия, за това направихме организация, за да продаваме и инсталираме сами дистанционните уреди. Така предоставяме удобство на своите абонати, не е необходимо да търсят от къде да ги купят и кой може да им ги инсталира.

 

Предишна ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО В ГРАД СЛИВЕН ПРИ ПРОТИЧАНЕ НА 67-ТА МЕЖДУНАРОДНА КОЛОЕЗДАЧНА ОБИКОЛКА НА БЪЛГАРИЯ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО СЛУЧАЙ 12 ОКТОМВРИ – ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА

Уважаеми служители в общинска администрация, колеги, На днешния ден – 12 октомври, когато българската община отбелязва своя празник, бих искал да Ви благодаря за усилията и професионализма, с които вършите

Новини Сливен

В СЛИВЕН ЗАРАЗЕНИТЕ ОТНОВО СТИГНАХА 11, В СТРАНАТА СА 180

180 са новодиагностицираните с COVID-19 лица през последното денонощие. PCR тестовете, направени за изминалите 24 часа, са 2591. Това показва Националната информационна система. Разпределението по области по настоящ адрес на

Новини Сливен

ДОБРОВОЛКА ЩЕ ПРЕПОДАВА КИТАЙСКИ ЕЗИК И КУЛТУРА В ХУМАНИТАРНАТА ГИМНАЗИЯ В СЛИВЕН

Доброволката Ли Юнхан (Li Yonghan ) – Лия ще преподава китайски език и култура в Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” в Сливен. Тя ще продължи работата от предходните години на