ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ЗАПАЗВА ЦЕНАТА НА ТОПЛАТА ВОДА
юли 29, 2020 712 Прегледи

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ЗАПАЗВА ЦЕНАТА НА ТОПЛАТА ВОДА

Инж.Костов, абонатите на Топлофикация Сливен очакват да разберат дали ще продължат да плащат същата пределна цена за битова гореща вода или смятате да се вдигне?

   Вече обявихме официално че стойността на пределната цена на битова гореща вода от 9лв/м³ ще се запази до началото на отоплителния сезон.

 

Това само за битовите абонати ли важи?

Не. От тази цена се ползват както битовите,така и стопанските абонати на Топлофикация Сливен.

 

От известно време провеждате кампания, с която да убедите Вашите абонати да използват дистанционни уреди за отчитане на потребената енергия. Убедете и нашите читатели.

   Предимството на инсталирането на дистанционни уреди за отчет е, че благодарение тях всеки наш клиент получава възможност да управлява своето потребление на топлинна енергия, от което се формира месечната фактура за потребена енергия. Реално сметките могат да се контролират от самите потребители.

Първото предимство е именно точното отчитане на данните, които се предоставят. Елиминира се и факторът на човешката грешка, защото всичко е автоматично.

Друг огрмен плюс на тази технология, е че при инсталирането на тези уреди отпада задължението за насрочване на дати за отчет и посещение в жилището на абонатите ни. Няма да бъдат притеснявани, уредите им да бъдат отчитани в работно време.

 

От къде желаещите могат да се снабдят с тях?

  Ние предлагаме дистанционни уреди.

 

Какво казва Европа? Има ли становище по повод монтирането на новите уреди?

   Съществува европейска директива, според която до 2027 година всички сгради в страните членки трябва да бъдат с дистанционни уреди. Предстоят промени в нормативната уредба в България, за да бъде транспонирана директивата в българското законодателство.

Топлофикация Сливен е модерно дружество, което бързо се адаптира към новите условия, за това направихме организация, за да продаваме и инсталираме сами дистанционните уреди. Така предоставяме удобство на своите абонати, не е необходимо да търсят от къде да ги купят и кой може да им ги инсталира.

 

Предишна ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО В ГРАД СЛИВЕН ПРИ ПРОТИЧАНЕ НА 67-ТА МЕЖДУНАРОДНА КОЛОЕЗДАЧНА ОБИКОЛКА НА БЪЛГАРИЯ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАВЪРШИ ПЪРВИЯТ ДЕТСКИ ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА КУПА „РАКОВСКИ“, ОТЛИЧИЕТО ОТИДЕ ВЪВ ФК „ДУНАВ“ РУСЕ

Отборът на треньора Николай Дойнов ФК „Дунав“ – Русе, стана победител в първия детски турнир по футбол за Купа „Раковски“ в Котел. Футболната надпревара бе по повод Международния ден на

Новини Сливен

ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МЛАДИ МАТЕМАТИЦИ ОТ СЛИВЕН

На проведеният  квалификационен кръг за определяне на участниците във финала в Сингапур, между ученици от 19 държави от Русия, Малайзия, Виетнам, България, Индонезия, Мианмар, Узбекистан,  Южна Корея, Бруней, Филипините, Монголия,

Новини Сливен

ИЗВИНЕНИЕ С УТОЧНЕНИЕ

Уважаеми читатели Sliveninfo ви поднася извинение за статията със заглавие „Наемите на общински жилища в Сливен скачат с над 100 %“. В статията са изнесени неточни данни за предложението, публикувано