„ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН“ ЕАД С НОВ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР – ИНЖ. ПАВЛИН КОСТОВ

„ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН“ ЕАД С НОВ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР – ИНЖ. ПАВЛИН КОСТОВ

От търговския регистър става ясно, че „Топлофикация Сливен“ ЕАД от дни има нов изпълнителен директор. Избраникът за нов ръководител на местната топлофикация е инж. Павлин Костов, който притежава 17 години стаж в Дружеството. Почти цялата професионална кариера на инж. Костов е в „Топлофикация Сливен“ ЕАД. Минал е през няколко позиции като малко след завършване на средното си образование е започнал като оператор в електро-командна зала, след кратко прекъсване е постъпил отново на работа на длъжност дежурен инженер. По-късно е станал инженер-енергетик в котло-турбинен цех и последната му позиция е била главен инженер, отговарящ за експлоатацията и ремонта на всички съоръжения в „Топлофикация Сливен“ ЕАД.

Работата му е била да контролира всички дейности, свързани с правилната експлоатация и поддръжка на енергийните съоръжения на Дружеството, както и оформянето на необходимата документация. За кратко е бил инженер инвеститорски контрол при строежа на голям хотелски комплекс в гр. Банско. Функцията му е била да администрира и ръководи строителството и въвеждането на хотела в експлоатация, както и да осъществява контакта между инвеститора, строителен надзор, проектанти, дизайнери, строителни фирми и местната и държавна администрация.

Инж. Павлин Костов е родом от гр. Сливен като е завършил техникум по електротехника и електроника, а висшето му образование е в специалност „електроинженерство“ и е към Технически университет София в поделението му в гр. Сливен.

„Инж. Костов е засвидетелствал нееднократно своите блестящи професионални качества и е доказал, че е отличен специалист. Поради тази причина от Борда на директорите взехме единодушно решение именно той да е новият ръководител на „Топлофикация Сливен“ ЕАД. Обнадеждени сме, че ще се справи с тази отговорна позиция и ще се вложи всички сили да подобри състоянието на Дружеството.“, коментира решението председателят на Борда на директорите инж. Ангел Ангелов.

Предишна 13 НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ СА ЗАДЪРЖАНИ ОТ СЛУЖИТЕЛИ НА ОДМВР - ЯМБОЛ
Следваща ОКРЪЖЕН СЪД - СЛИВЕН ОСТАВИ В АРЕСТА ВЕСЕЛИН К. И АНТОН Х.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАЛА „ЗОРА“ – ЛЮБИМАТА ЗА УЧРЕДЯВАНЕ НА ПАРТИИ

Залата на сливенското читалище „Зора“ стана любима за учредяване на нови партии. Миналата година там се появи нова национална партия. Самото учредително събрание се проведе при заключени врати. Последната събота

Новини Сливен

ИЗОСТАВЕНА ЖЕНА ПОДПАЛИ КОЛАТА НА БИВШИЯ СИ СЪПРУГ

Изоставена жена подпали лекия автомобил на своя бивш съпруг. Това се случи броени часове след официалния развод, разказаха пред  Sliveninfo жители на Твърдица, където се разигра драмата в ранните часове

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

four + four =