„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД С ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАЧАЛОТО  НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН
11.10.2019 2531 Прегледи

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД С ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАЧАЛОТО НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН

„Топлофикация – Сливен” ЕАД уведомява всички свои абонати, че във връзка с наближаване на отоплителен сезон 2019/2020 година е необходимо привеждането в готовност за работа на вътрешно отоплителните инсталации в техните сгради.

За да се избегнат проблеми и нежелани ситуации, е необходимо:

*Да бъдат приключени всички ремонтни дейности по вътрешните инсталации.

*Да се отстранят проблемите в сгради, в които мазета, абонатни станции, както и коридори, водещи към тях са наводнени, замърсени или със затруднен достъп.

*Абонатите трябва да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела.

*В случай, на констатиран проблем с електронните уреди, монтирани на радиаторите, е необходимо да се уведоми топлинния счетоводител, който отговаря за тяхната поддръжка.

*Потребителите имат възможност, при желание от страна на всички живущи в етажната собственост, да поискат пускане на отоплението преди настъпване на трайно застудяване и общо включване на централното отопление. За целта е необходимо да представят в Информационния център за обслужване на клиенти заявление и подписано решение от Общото събрание на етажната собственост.

*Детски градини, училища, болници, административни и офис сгради, също могат да поискат предварително включване на отоплението, след писмено заявление от директора на съответното учреждение до „Топлофикация-Сливен“ ЕАД.

Ръководството на дружеството пожелава на всички безпроблемен отоплителен сезон!

 

 

Предишна НАГРАДАТА "СИРАК СКИТНИК" ЩЕ БЪДЕ ВРЪЧЕНА НА 24 ОКТОМВРИ
Следваща НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "ПЕРФЕКТНАТА СВАТБА" В ЗАЛА "СЛИВЕН"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

43 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

1349 са новите случаи на коронавирус. През последното денонощие са направени 11 604 теста. Общият брой регистрирани с COVID-19 е 232 096, показват данните в Единния информационен портал. Активните случаи са 24 060.

Новини Сливен

ТАНЕР АЛИ, ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА ДПС: САМО ЕДИННИ, ЗАЕДНО ЩЕ СМЕ ЧАСТ ОТ МОДЕРНА ЕВРОПА

Изборите на 14 ноември са най – важните за ДПС от 30-годишната история на демокрацията в България, имайки предвид, че за първи път издигаме кандидат за президент и вицепрезидент. Това е

Новини Сливен

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В КВАРТАЛ „НАДЕЖДА“

Специализирана операция на участък „Надежда“ при РУ-Сливен по опазване на обществения ред и спазване на Наредбата на община Сливен. За времето 12-13 октомври на територията на квартал „Надежда“ са проверени