„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД С ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАЧАЛОТО  НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД С ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАЧАЛОТО НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН

„Топлофикация – Сливен” ЕАД уведомява всички свои абонати, че във връзка с наближаване на отоплителен сезон 2019/2020 година е необходимо привеждането в готовност за работа на вътрешно отоплителните инсталации в техните сгради.

За да се избегнат проблеми и нежелани ситуации, е необходимо:

*Да бъдат приключени всички ремонтни дейности по вътрешните инсталации.

*Да се отстранят проблемите в сгради, в които мазета, абонатни станции, както и коридори, водещи към тях са наводнени, замърсени или със затруднен достъп.

*Абонатите трябва да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела.

*В случай, на констатиран проблем с електронните уреди, монтирани на радиаторите, е необходимо да се уведоми топлинния счетоводител, който отговаря за тяхната поддръжка.

*Потребителите имат възможност, при желание от страна на всички живущи в етажната собственост, да поискат пускане на отоплението преди настъпване на трайно застудяване и общо включване на централното отопление. За целта е необходимо да представят в Информационния център за обслужване на клиенти заявление и подписано решение от Общото събрание на етажната собственост.

*Детски градини, училища, болници, административни и офис сгради, също могат да поискат предварително включване на отоплението, след писмено заявление от директора на съответното учреждение до „Топлофикация-Сливен“ ЕАД.

Ръководството на дружеството пожелава на всички безпроблемен отоплителен сезон!

 

 

Предишна НАГРАДАТА "СИРАК СКИТНИК" ЩЕ БЪДЕ ВРЪЧЕНА НА 24 ОКТОМВРИ
Следваща НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "ПЕРФЕКТНАТА СВАТБА" В ЗАЛА "СЛИВЕН"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ ЙОАНИКИЙ СТАВА НА 79 ГОДИНИ ДНЕС

Сливенският митрополит Йоаникий днес навършва 79 години. Тази година обаче владиката няма да приема поздрави в митрополията. Дядо Йоаникий е в столицата, където заедно с целия Светия синод на БПЦ

Новини Сливен

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ ЩЕ ГЛЕДА ПРОЕКТ ЗА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРОУЧВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ МЕЖДУ СЛИВЕНСКИТЕ СЕЛА САМУИЛОВО И ПАНАРЕТОВЦИ

На заседанието си в сряда МС ще гледа доклад за одобряване проект за разрешение за проучване на строителни материали – подземни богатства по чл. 2 от Закона за подземните богатства,

Новини Сливен

ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА И ДНЕС

Кметът на Община Сливен Стефан Радев проведе днес приемен ден. Гражданите, които се срещнаха с него поставиха въпроси, свързани с техни имоти, инфраструктурни проблеми  в районите, в които живеят, влошени