„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД С ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАЧАЛОТО  НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД С ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАЧАЛОТО НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН

„Топлофикация – Сливен” ЕАД уведомява всички свои абонати, че във връзка с наближаване на отоплителен сезон 2019/2020 година е необходимо привеждането в готовност за работа на вътрешно отоплителните инсталации в техните сгради.

За да се избегнат проблеми и нежелани ситуации, е необходимо:

*Да бъдат приключени всички ремонтни дейности по вътрешните инсталации.

*Да се отстранят проблемите в сгради, в които мазета, абонатни станции, както и коридори, водещи към тях са наводнени, замърсени или със затруднен достъп.

*Абонатите трябва да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела.

*В случай, на констатиран проблем с електронните уреди, монтирани на радиаторите, е необходимо да се уведоми топлинния счетоводител, който отговаря за тяхната поддръжка.

*Потребителите имат възможност, при желание от страна на всички живущи в етажната собственост, да поискат пускане на отоплението преди настъпване на трайно застудяване и общо включване на централното отопление. За целта е необходимо да представят в Информационния център за обслужване на клиенти заявление и подписано решение от Общото събрание на етажната собственост.

*Детски градини, училища, болници, административни и офис сгради, също могат да поискат предварително включване на отоплението, след писмено заявление от директора на съответното учреждение до „Топлофикация-Сливен“ ЕАД.

Ръководството на дружеството пожелава на всички безпроблемен отоплителен сезон!

 

 

Предишна НАГРАДАТА "СИРАК СКИТНИК" ЩЕ БЪДЕ ВРЪЧЕНА НА 24 ОКТОМВРИ
Следваща НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "ПЕРФЕКТНАТА СВАТБА" В ЗАЛА "СЛИВЕН"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАТВАРЯТ ПЪТНОТО ПЛАТНО ОТ ЗАЛА „СИРАК СКИТНИК“ ДО СЪДЕБНА ПАЛАТА – СЛИВЕН

От 9 до 11 часа днес пътният участък от зала „Сирак Скитник“ по посока Съдебна палата – Сливен ще бъде затворен, съобщават от ОП „Озеленяване“. Това се налага поради извършване

Новини Сливен

ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА СЪСТЕЗАТЕЛИ ОТ КЛУБ ПО ОРИЕНТИРАНЕ „СИНИ КАМЪНИ“ – СЛИВЕН В ТУРЦИЯ

Състезание по спортно ориентиране се проведе в град Лозенград, Турция на 18 и 19 ноември. В него взеха участие 11 състезатели от клуб по ориентиране „Сини камъни“ гр. Сливен в

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

Иззети са наркотични вещества при операция на РУ-Сливен срещу наркоразпространението. Задържан е мъж на 41 години. На 3 октомври при осъществяване на операция, насочена срещу разпространение и притежание на наркотични