„ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН“ ЕАД ПРЕДЛАГА НА АБОНАТИТЕ СИ СКЛЮЧВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНИ ДОГОВОРИ С ОТСТЪПКИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ И БИТОВА ГОРЕЩА ВОДА

„ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН“ ЕАД ПРЕДЛАГА НА АБОНАТИТЕ СИ СКЛЮЧВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНИ ДОГОВОРИ С ОТСТЪПКИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ И БИТОВА ГОРЕЩА ВОДА

Здравейте, инж. Костов, миналата седмица обявихте, че от 15 октомври стартира кампанията по подписването на индивидуални договори, нали така?

Да, точно така! За поредна година даваме възможност на абонатите си да сключат индивидуални договори и да се възползват от предлаганите от нас отстъпки за отопление и битова гореща вода

 

Бихте ли ни разяснили повече за условията по тези договори?

Както и вие обявихте, от 15 октомври абонатите ни могат да сключват индивидуални договори. Те ще важат до 30 април 2020 година. Всеки, който подпише, ще може да се възползва от пределна цена за отопление от 1.45 лв/м3 с ДДС, за клиентите, на които разпределението на топлинната енергия, е на база отопляем обем. Абонатите ни получават 8 % отстъпка от сумата за отопление, ако разпределението на топлинната енергия се извършва с уреди за дялово разпределение.

Пределната цена за отопление за битова гореща вода е 9,00 лв/м3 с ДДС. Тук е важно да уточня, че посочените отстъпки са валидни, ако клиентите заплащат фактурите си в срок, както и в случаите, когато ни е осигурен ежемесечен достъп за отчет на разпределители, апартаментни топломери, водомери за битова гореща вода, които да отговарят на изискванията на чл. 34а от Наредба №4 от 14.09.2004г.

И този отоплителен сезон, правим промоционална отстъпка за всички битови клиенти, като не им начисляваме суми за топлинна енергия, отдадена от сградна инсталация.

 

Кой има право да сключва индивидуален договор с Вас? Само собственици ли? Имате ли решение за тези, които живеят под наем?

Може да се сключи индивидуален договор между „Топлофикация Сливен“ ЕАД и съсобственик, с наемател или с упълномощено лице.

 

Къде могат да бъдат сключени тези индивидуални договори?

На място в „Информационния център” на дружеството и в административната сграда на „Топлофикация – Сливен” ЕАД.

 

Имате ли абонати с просрочени задължения или всички са редовни платци?

Мога да кажа, че нашите абонати са много отговорни и стриктни. По-голямата част погасяват в срок задълженията си. Разбира се, има и такива с просрочени фактури. Но все пак си даваме сметка, че има хора с финансови затруднения и не искаме да ги притискаме. По тази причина взехме решение да не преминаваме директно към действия по събиране на дълга, а предлагаме да се сключи споразумение за разсрочване на дълга съобразно възможностите на абоната. При постигнато и подписано споразумение, клиентът може да се възползва от всички промоционални договори предлагани от дружеството.

 

Къде може да сключим споразумение за разсрочено плащане?

За текущи задължения споразумение може да се сключи всеки работен ден в нашия информационен център, както и в административната сграда на Топлофикация Сливен.

За задължения по съдебно производство споразумения се сключват само в административната сграда на „Топлофикация Сливен“.

 

Съвсем скоро ще бъде включено отоплението, към кого да се обърнем за съдействие и препоръки относно проблемите във вътрешните инсталации?

Клиентът трябва да подаде заявление. Наша грижа е да изпратим екип от специалисти, които да извършат оглед и да дадат препоръки за отстраняване на проблемите.

 

Благодаря Ви! Успешен сезон!

Благодаря и аз!

 

 

Предишна МАРТИН СЛАВОВ: СВОБОДНИТЕ ХОРА ДЪРЖАТ НА ИДЕИТЕ СИ И ЗАРАДИ ТЯХ БИХА ПОЖЕРТВАЛИ ВСЯКА ПАРТИЯ
Следваща В НАВЕЧЕРИЕТО НА ПРАЗНИКА НА СЛИВЕН – ДИМИТРОВДЕН РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА „САВА ДОБРОПЛОДНИ” – СЛИВЕН ПОЛУЧИ ЦЕННО ДАРЕНИЕ ОТ КНИГИ ОТ ЛИЧНАТА БИБЛИОТЕКА НА ПОЕТЕСАТА СТАНКА ПЕНЧЕВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЕЦ – СЛИВЕН: НАЛИЧИЕТО НА ТОПЛОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПО-НИСКИ СМЕТКИ

Очаква се абонатите на „Топлофикация – Сливен“ ЕАД, които са оборудвали радиаторите си с индивидуални топлоразпределители, да формират по-ниски сметки за парно през м. ноември. Причината за това, е по-високата

Новини Сливен

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО В СЛИВЕН И КОТЕЛ

Акция с цел превенция и противодействие на  престъпления, свързани с наркотични вещества, в и около учебни заведения, както и контрол на криминалния контингент е проведена за времето от 14 часа

Новини Сливен

БИВШИЯТ ВОЕНЕН, ВАДИЛ ПИСТОЛЕТ ПРЕД ДЕЦА, БИЛ МЪРТВО ПИЯН

Бившият военен, за който Sliveninfo вече съобщи, че е вадил пистолет пред деца, се оказа мъртво пиян. Това става ясно от информация от МВР-Сливен. Ето какво съобщиха от полицията: На