„ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН“ ЕАД ОСЪЩЕСТВЯВА БЪРЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА С АБОНАТИТЕ СИ ЧРЕЗ ТЕХНИЯ НАЦИОНАЛЕН НОМЕР 0700 89 030 И ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА

„ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН“ ЕАД ОСЪЩЕСТВЯВА БЪРЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА С АБОНАТИТЕ СИ ЧРЕЗ ТЕХНИЯ НАЦИОНАЛЕН НОМЕР 0700 89 030 И ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА

 

Обърнахме се към директора на „Топлофикация Сливен“ ЕАД инж. Павлин Костов, за да ни даде повече информация какви действия да предприемат абонатите им в случай на авария или друг проблем.

Здравейте!

Здравейте, Открихме единен национален номер на Дружеството – 0700 89 030, който е достъпен за всички. Чрез него нашите клиенти могат да се обърнат с конкретно запитване, както и да ни информират за възникнал проблем. На този телефон нашите специалисти се стараят да осигурят адекватна и бърза реакция при проблем, както и да отговорят на зададените въпроси.

Националният телефон в извън работно време пренасочва абонатите ни директно към дежурния инженер на Дружеството.

Своите запитвания нашите потребители могат да зададат и на Фейсбук страницата на дружеството, която постоянно се актуализира. Освен на сайта на дружеството, ние публикуваме актуалните новини, свързани с нашата дейност  и на Фейсбук страницата ни. Особено при авария, непрекъснато обновяваме информацията там, за да може тя да достигне още по-бързо до хората.

Абонатите ни могат да отправят запитвания и на официалния ни сайт https://toplo.sliven.net. В раздел „Контакти“ могат да ни напишат съобщение, на което нашите експерти ще реагират с бърз, точен и коректен отговор.

Осигурили сме различни начини за комуникация, за да можем да имаме по-бърза обратна връзка с абонатите си. Надявам се, че това улеснява и тях самите.

„Топлофикация Сливен“ ЕАД има на разположение денонощни екипи по време на отоплителния сезон, които да реагират в случай на авария.

 

Вашите абонати могат ли да се обърнат към Вас за  съдействие и препоръки, относно проблемите във вътрешните инсталации?

Разбира се! Специалистите ни винаги са готови да извършат оглед и да дадат препоръки за отстраняване на проблемите във вътрешните инсталации. Това се осъществява в 14 дневен срок от постъпване на подаденото от клиента заявление.

 

Предлагате ли на своите клиенти услугата за дистанционно отчитане?

От години предлагаме на своите абонати услугата дистанционно отчитане. Това е лесен и бърз начин всеки абонат да следи отчитането визуално  на дисплей във всеки един момент. Това елиминира възможността за възникване на спорове между абонатите и фирмите за дялово разпределение.

Чрез дистанционното отчитане спестяваме от времето на абонатите си, като не се налага те да чакат у дома инкасатор на Топлофикация.

 

Могат ли абонатите, които все още нямат подобни уреди, да ги закупят от Вас?

Да, не само, че могат да закупят уредите от нас, но ние сме осигурили безплатен монтаж и две годишно безплатно отчитане на данните.

 

Благодаря Ви за полезната информация, която ни дадохте!

Предишна ОДМВР - СЛИВЕН: 16 НАРУШЕНИЯ ПРИ 24 - ЧАСОВАТА ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ ПАРКИРАНЕ НА ИНВАЛИДНИ МЕСТА
Следваща МЪЖ ЗАГИНА ПРИ СБЛЪСЪК С АВТОМОБИЛ, УПРАВЛЯВАН ОТ ЖЕНА - ВОЕННОСЛУЖЕЩ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ НА СЛИВЕНСКИЯ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР И VARNA SWING ORCHESTRA PROJECT

Сливенският симфоничен оркестър кани своите почитатели на Коледния си концерт, в който ще участва Varna Swing Orchestra Project. Съвместната проява, под надслов „Swing по Коледа“ ще се състои на 20

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА МВР

Днес служителите от Министерството на вътрешните работи отбелязват своя професионален празник. Като едно от първите министерства, създадени след Освобождението на България, то се превръща в основна и неделима част от

Новини Сливен

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ВЪВЕДЕ ОНЛАЙН ГОДИШЕН ОТЧЕТ ЗА СВОИТЕ АБОНАТИ

Директорът на Топлофикация Сливен инж. Павлин Костов разясни какви са ползите от инсталирането на уреди за дистанционен отчет на консумацията, като акцентира на факта, че в условията на пандемия са