ТОКУДА БАНК ЗАКРИ ОФИСА СИ В СЛИВЕН
25.10.2022 2058 Прегледи

ТОКУДА БАНК ЗАКРИ ОФИСА СИ В СЛИВЕН

Токуда банк закри офиса си в Сливен, който се намираше на бул. „Хаджи Димитър“. Клиентите на банката са информирани за закриването с уведомление, поставено на входната врата. Клиентите се препращат към клона в Стара Загора.

Всъщност закриването на сливенския офис е станало в началото на септември. Което със сигурност не е новина. Защо Sliveninfo тогава публикува този текст?  Защото все още би трябвало да има хора в Сливен, които да могат от една наглед нищожна новинка да направят големи и сериозни изводи. И да предприемат мерки. Съжалявам, че информацията не звучи предпразнично.

 

Георги Мангинов

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ИЗВЪРШВА РЕКОНСТРУКЦИЯ НА КАНАЛИЗАЦИОННАТА МРЕЖА НА ТРИ ЖИЛИЩНИ БЛОКА В КВ. "ДАМЕ ГРУЕВ"
Следваща СВЕТОВНА ШАМПИОНКА ЛЕЖИ В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР ЗА НАРКОТИЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИКРОБУС СЕ БЛЪСНА В КОН, ШЕСТ ДУШИ СА РАНЕНИ

Шест души са ранени след като микробус, пълен с хора, се блъсна в кон. Инцидентът стана малко след 19 часа в петък на пътя Петолъчката – Котел на моста край

Новини Сливен

В ЧЕТВЪРТО УЧИЛИЩЕ ДНЕС СЕ ОТКРИВА ИЗЛОЖБА С РИСУНКИ НА УЧЕНИЦИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ НЕДЕЛНИ УЧИЛИЩА В ЧУЖБИНА

На 10.06.2019 г., в 10.00 ч., в ОУ „Димитър Петров“ – Сливен ще бъде открита изложба от рисунки на ученици от българските неделни училища в чужбина – „Обич за България“.

Новини Сливен

ДНЕС Е ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА

Днес е втората Задушница за годината, която наричаме „Черешова”, по името на най-популярния плод в това време на годината, и отбелязваме в съботния ден преди големия християнски празник Петдесетница. Тази