ТОКУДА БАНК ЗАКРИ ОФИСА СИ В СЛИВЕН

ТОКУДА БАНК ЗАКРИ ОФИСА СИ В СЛИВЕН

Токуда банк закри офиса си в Сливен, който се намираше на бул. „Хаджи Димитър“. Клиентите на банката са информирани за закриването с уведомление, поставено на входната врата. Клиентите се препращат към клона в Стара Загора.

Всъщност закриването на сливенския офис е станало в началото на септември. Което със сигурност не е новина. Защо Sliveninfo тогава публикува този текст?  Защото все още би трябвало да има хора в Сливен, които да могат от една наглед нищожна новинка да направят големи и сериозни изводи. И да предприемат мерки. Съжалявам, че информацията не звучи предпразнично.

 

Георги Мангинов

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ИЗВЪРШВА РЕКОНСТРУКЦИЯ НА КАНАЛИЗАЦИОННАТА МРЕЖА НА ТРИ ЖИЛИЩНИ БЛОКА В КВ. "ДАМЕ ГРУЕВ"
Следваща СВЕТОВНА ШАМПИОНКА ЛЕЖИ В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР ЗА НАРКОТИЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА МНОГАЯ ЛЕТА ЗА ДЯДО ВЛАДИКА!

Днес, 4 ноември, Негово Високопреосвещенство сливенският митрополит Иоаникий празнува имен ден. Областният управител Чавдар Божурски поздрави дядо владика за празника, с пожелания за много здраве и дълголетие. „За мен е

Новини Сливен

ЕВРОБАЗАР ЗА ДЕНЯ НА СЛИВЕН

Информационен център Европа Директно Сливен, с подкрепата на Община Сливен, организира за пета поредна година ЕВРОБАЗАР по повод Празника на града – Димитровден. Евробазар’2020 ще се проведе на 26.10.2020 (понеделник)

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 11.07.2019 г. (четвъртък) до 16. 00 ч. е прекъснато водоподаването в кварталите „Ново село“, „Българка“, „Сини