ТОЙ СЕ ДОКАЗА КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК НА СЛИВЕНСКИТЕ ГРАЖДАНИ

ТОЙ СЕ ДОКАЗА КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК НА СЛИВЕНСКИТЕ ГРАЖДАНИ

Той вече се доказа като съветник, работещ за гражданите на Сливен. Петър Димитров не се поддава на натиск за лобизъм. От когото и да е. 52-годишният бивш офицер успя да наложи името си като неподкупен представител в местния парламент на Сливен през последните три мандата.

„Във всеки мандат има 2-3 ключови гласувания, които са знакови. По тях ще познаете всеки съветник. Последните четири години тези гласувания бяха свързани с вдигането на данъците за сградите, предложението за замяна на концесионера на градския стадион и Синята зона. По първите две бях категорично против, а за Синята зона гласувах, но за по-ниска такса и варианта, при който тя беше в доста по-малки размери. В момента на сливналии им „посиня“ от Синята зона“, каза Димитров.

И приканва сливенските граждани да открият тези гласувания в сайта на общинския съвет и да се запознаят с тях.

„Защото днес някои спекулират и дори открито говорят неистини. Вижте кой как е гласувал, за да определите своето отношение към кандидатите за кметове и съветници“, категоричен е офицерът от резерва.

На тези избори Петър Димитров води листата на ЕНП, чиито кандидат за кмет е адвокат Елена Попова. За Петър Димитров може да се гласува с бюлетина № 30 и преференция № 101.

„Ние предлагаме конкретни инициативи и проекти за развитието на нашия град и общината. Вече представихме проекта си за цялостно облагородяване на Хамам баир. Той е правен от сливналийка, която вече има опит в подобни начинания в Стара Загора, Пловдив и Варна. Развитието на туризма е акцент в нашата програма. Имаме готови проекти за Карандила, Минералните бани и историческите места на Сливен. Готови сме да ги дадем на всеки, който дойде на власт, защото Сливен е на всички. Аз обаче знам за кого ще гласувам на балотажа за кмет на Сливен – за Елена Попова с бюлетина № 30“, заяви Петър Димитров.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Предишна ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА ПЛАЩАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗА ЗДРАВЕ, ОБЩИНАТА ТРЯБВА ДА ИНВЕСТИРА В ДКЦ-ТАТА СИ И ДА ИМ ОСИГУРИ ДОБРА ГРИЖА
Следваща МИНКО МИНЧЕВ: ИЗБИРАМЕ КМЕТ НЕ САМО ДА БРОИ СТОТИНКИТЕ, А ДА Е И СОЦИАЛНО ЧУВСТВИТЕЛЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПО ПОВОД ДЕНЯ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ СЕ СЪСТОЯ ДНЕС

В зала „Зора“ се състоя празничен концерт на състави от пенсионерски клубове в града и по-малките населени места. Проявата беше по повод 1 ноември – Деня на народните будители. Поздравителен

Новини Сливен

В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА

Тази снимка е направена днес. В широкия център на Сливен. На нея се вижда, че не на всеки му е широко около врата. И че всеки занаят си иска майсторлъка.

Новини Сливен

ПРОМЯНА В ГРАФИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА ВЛАКОВЕТЕ

Поради ремонтни дейности в участъка Твърдица – Шивачево, от 18 февруари 2019 г. до 31 март 2019 г., без дните събота и неделя и 4 март 2019 г., ще се