ТОДОР ДИЗЕЛА ОСТАВА В АРЕСТА ЗА ПОСТОЯННО
юни 4, 2020 2536 Прегледи

ТОДОР ДИЗЕЛА ОСТАВА В АРЕСТА ЗА ПОСТОЯННО

 По искане на Окръжна прокуратура – Сливен бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Тодор Й. Той е обвинен за това, че умишлено е умъртвил 39-годишен мъж. Престъплението е осъществено на 02.06.2020 г. в град Сливен и е квалифицирано по чл.115 от НК, съобщиха от прокуратурата.

По време на разследването е установено, че убийството е извършено с нож. По тялото на пострадалия са нанесени множество рани с оръжието на убийството, което е установено от служителите на ОД на МВР – Сливен.

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Тодор Й. е извършил престъплението, за което е обвинен. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че Тодор Й. може да се укрие или да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия.

Определението на Окръжен съд – Сливен подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Бургас.

Sliveninfo научи, че обвиненият в убийство е известен като Тодор Дизела. Той е от сливенския кв. „Сини камъни”. Няколко дни преди убийството Дизела опита да нарани млад мъж в кв. „Дружба”. Отново с нож.

Предишна ТАЗИ ВЕЧЕР СЕ ОЧАКВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ 42 ПРОБИ ЗА COVID -19
Следваща БМВ КАТАСТРОФИРА НА МЕТРИ ОТ ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕЯН ДЕЧЕВ: СТОЯН МАРКОВ ДА СИ ХОДИ

Зам.-председателят на Общински съвет – Сливен Деян Дечев поиска оставката на зам.-кмета по европейските проекти Стоян Марков. Това стана на последната сесия на общинския съвет на 30 август. Потърсихме бившия

Новини Сливен

ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ЗАЛИЧИ ТРИМА КАНДИДАТИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ АБВ

Общинската избирателна комисия в Сливен заличи трима от кандидатите за общински съветници на партия АБВ. Сред тях е бизнесменът Христо Ангелов, който има зад гърба си един мандат като съветник.

Новини Сливен

ОТБЕЛЯЗВАМЕ ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО

На 21 ноември Българската православна църква отбелязва големия християнски празник Въведение Богородично. На тази дата се отбелязва и Денят на християнското семейство и християнската младеж. Въведение Богородично е един от