ТЕЧЕ ТРЕСКАВА ПОДГОТОВКА НА ТЕРЕНА НА ФЕСТИВАЛА НА „ЕТНОСИТЕ, БАГРИТЕ И КОТЛЕНСКИЯ КИЛИМ“
юли 23, 2022 662 Прегледи

ТЕЧЕ ТРЕСКАВА ПОДГОТОВКА НА ТЕРЕНА НА ФЕСТИВАЛА НА „ЕТНОСИТЕ, БАГРИТЕ И КОТЛЕНСКИЯ КИЛИМ“

От дни в медиите тече рекламата на VI-ия Фестивал на „Етносите, багрите и котленския килим“, който ще се проведе в дните 29-31 юли 2022 г. в парк „Изворите“. Екипи пък от младежи обикалят из страната и провеждат лични информационни срещи с хора на място. В това време, в Котел, тече трескава подготовка на терена, където ще се проведе събитието. Почистват се зелените площи, определят се разположенията на сцените, зоните за хранене в импровизираните села, зоните за демонстрации и забавления и други. Още по-трескава е подготовката по озвучаването, прокарването на електрификация,  спазването на изискванията на всички участници и изпълнители, както и тяхното настаняване.

Ангажимент на един от изпълнителите в концертната програма наложи промяна в предварително обявената програма, затова предвидените за 29-ти и 30-ти юли /петък и събота/ концерти ще бъдат в следната последователност:

На 29 юли 2022 г. /петък/ на Голяма сцена „Естрада“ от 20:00 часа  ще се състои откриването на фестивала. От 20:20 часа ще бъде концертът на група „Тоника СВ“, последван от този на Станислав Сланев-Стенли, Димитър Ковачев-Фънки, Слави Вълчев и Николай Николаев.

На 30 юли 2022 г. /събота/ вечерната програма отново започва от 20:00 часа на Голяма сцена „Естрада“. Там от 20:10 часа ще бъде концертът на ДФА „Филип Кутев“, последван от този на легендарната Маргарита Хранова.

Всички останали планирани събития ще се състоят без промяна на мястото и часа.

Общинска администрация Котел, приканва жителите на града, в дните на фестивала, да не използват личните си автомобили за придвижване до Парк „Изворите“, с цел облекчаване на натовареността от МПС по време на провеждане на мероприятието.

Предварително благодарим за проявеното разбиране. Пожелаваме на всички добро настроение и весел празник!

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА – РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ВиК МРЕЖА, ПОМПЕНИ СТАНЦИИ И ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ ЗА ОТПАДЪЧНИ ВОДИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЪЛЧАЛИВИЯТ ОБВИНЯЕМ В УБИЙСТВО

Sliveninfo ви предлага фоторепортаж от явяването на Мартин Трифонов пред Окръжен съд – Сливен. Обвиняемият не пророни дума пред журналистите. Снимките са на фотографа Георги Ангелов. Правени са за Sliveninfo.

Новини Сливен

РЗИ-СЛИВЕН ПУБЛИКУВА АМЕРИКАНСКО ИЗСЛЕДВАНЕ ЗА РИСКА ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ С COVID 19 НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА

РЗИ-Сливен публикува американско изследване за риска от заразяване с  COVID 19 на различни места. Slineninfo ви го предлага. COVID 19 – заболяване от Коронавирус Бъдете информирани за Вашия риска по

Новини Сливен

КОТЕЛ С ИНИЦИАТИВИ ПО ПОВОД ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДНИ НА НАСЛЕДСТВОТО

Всяка година през месец септември се провеждат Европейските дни на наследството, в които се включват милиони хора от почти всички страни на Стария континент. През 2018-та те са и кулминация