ТЕЖКА КАТАСТРОФА НА РАЛИ „МОНБАТ СЛИВЕН”
юни 12, 2021 1540 Прегледи

ТЕЖКА КАТАСТРОФА НА РАЛИ „МОНБАТ СЛИВЕН”

Тежка катастрофа спря 40-ото издание на рали „Монбат Сливен“, съобщиха организаторите.

Ралито е спряно около 10 ч. тази сутрин, след като на първия скоростен етап е катастрофирал екипажа с номер 2 Уур Сойлу/Арас Динчер.

Автомобилът се е отклонил рязко от трасето, влязъл е в канавката, отскочил е и се е преобърнал няколко пъти, предаде БТА. .

На мястото веднага е пристигналa линейка. Двамата турски състезатели са транспортирани до МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ за медицински преглед.

Пилотът е с мозъчен оток и фрактура на гръбначен прешлен. Вероятно има травма на рамото и му се прави скенер. От екипа му имат намерение да го транспортират в Турция. Навигаторът е без сериозни травми – прегледан е и е освободен.

 

offnews.bg

Предишна ЗАЛА ЗА ГРУПОВИ ТРЕНИРОВКИ ОТВОРИ ВРАТИ В СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ТАНГРА"
Следваща В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ПРАВЯТ СПИСЪЦИ НА ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН Е НОМИНИРАНА В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС НА БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ ПО ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ

Община Сливен е сред номинираните в годишните награди на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ). Номинацията на Сливен е заради ГИС – уникалната за страната географска информационна система, разработена от

Новини Сливен

УЧЕНИЦИТЕ ОТ КЛУБ „РОДОЛЮБИЕ“ ПРИ ПГИ „ПРОФ. Д-Р ДИМИТЪР ТАБАКОВ“ БЯХА НА ПОСЕЩЕНИЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН

Учениците от клуб „Родолюбие“ при ПГИ „Проф. д-р Димитър Табаков“ бяха на 15 март 2018 г. на посещение в Община Сливен. То беше във връзка с гражданското образование на тема

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ ЕАД – СЛИВЕН И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА ОТ УПРАВИТЕЛЯ ИНЖ. ПЛАМЕН ИВАНОВ

Поздравявам служителите на „Напоителни системи“ ЕАД – клон „Средна Тунджа“ – Сливен и техните семейства с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! Колеги, приемете пожеланията ми за здраве, мир и вдъхновение!