21.11.2021 0 1180 Прегледи

ТЕЖКА КАТАСТРОФА МЕЖДУ МЕРЦЕДЕС И КАМИОН

На 19 ноември, 18,26 часа, на бул.“Банско шосе“ в град Сливен е настъпило пътно произшествие между лек автомобил „Мерцедес“ и товарен автомобил  „ГАЗ  53 А“. При произшествието е пострадал водачът на товарния автомобил – мъж на 40 години от село Стар река. Той е получил наранявания в областта на главата. Настанен е за лечение в болнично заведение в град Сливен с временна опасност за живота.

Водачът на лекия автомобил „Мерцедес“ е мъж на 54 години от град Сливен. Той е изпробван за употреба на алкохол- пробата е отрицателна. Причината за произшествието е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

Предишна КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН ОПИТА ДА БЛЪСНЕ ПОЛИЦАЙ, ИЗОСТАВИ БМВ И ХВАНА ГОРАТА
Следваща МИНЧО АФУЗОВ: ДНЕС ГЛАСУВАХ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПРИНЦИПИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОЛЕТЕН КОНЦЕРТ НА АНСАМБЪЛ „СЛИВЕН“ СЪС СПЕЦИАЛНОТО УЧАСТИЕ НА БИНКА ДОБРЕВА НА 21 МАРТ

Ансамбъл за народни песни и танци „Сливен“ ще изнесе Пролетен концерт на 21 март със специалното участие на доц. д-р Бинка Добрева. Заедно с нея на сцената ще застане АлександърРайчев. Доц.

Новини Сливен

85 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е ЗАДОВОЛЕНО С ДЪРВА ЗА ОГРЕВ В ОБЛАСТИТЕ СЛИВЕН И ЯМБОЛ

85 % от местното население в областите Сливен и Ямбол е задоволена с дърва за огрев. Това съобщиха пред Sliveninfo от Югоизточното Държавно Горско Предприятие. Тези дърва се полагат само

Новини Сливен

МЛАДИ И СТАРИ СЕ СЪБРАХА НА СБОР В ЖЕРАВНА

Сборът в село Жеравна вчера отново събра млади и стари родственици, приятели и гости на жеравненци. Традиционното събитие се организира от Община Котел и кметство Жеравна. Празникът се чества в