ТАТЯНА СУЛТАНОВА: НЯМА ПОБЕДИТЕЛИ В ОТМИНАЛИТЕ ИЗБОРИ
11.06.2024 405 Прегледи

ТАТЯНА СУЛТАНОВА: НЯМА ПОБЕДИТЕЛИ В ОТМИНАЛИТЕ ИЗБОРИ

Уважаеми съграждани,

Изборните резултати са вече факт, техният анализ и глас стигна до нас, и чухме Вашите послания.

Бих искала първо да благодаря на онези 4 029 избиратели от вас, които подкрепиха коалиция “Продължаваме Промяната-Демократична България”. Вашето доверие ни дава смелост и увереност да продължим без никакво колебание по пътя, който ще изведе България сред свободните общества и силни икономики в Европа и по света!

Благодаря и на тези от вас, които подкрепиха други партии, независимо поради какви причини, но изпълниха гражданския си дълг и демократично право да гласуват!

Истински важно е обаче да се обърнем и намерим пътя към тези от Вас, които предпочетоха в неделния ден да останат вкъщи, да излязат на разходка, да “накажат” политиците, да са гневни или незаинтересовани, и да не отидат до урните! Над 70 % от вас! Това беше гласа на липсата на доверие в политическия процес, липсата на доверие към начина, по който се провеждат изборите, липса на доверие към институциите и политиците. Чухме Ви и ще се борим за Вашето доверие с действия и обърнати към Вас, към това, което ни казвате, към проблемите на града и областта.

С вота си в неделя ни дадохте роля на опозиция в следващият парламент. Чухме Ви! Ще бъдем отново отговорни и в тази си функция, водени от осмисленост и загриженост към случващото се в политическия, икономически и обществен живот в страната.

Няма победители след отминалите избори! Обратното е израз на безсилие и страх, израз на липса на честност и загриженост към Вас, израз на политическо его и нежелание да се осъзнаят истинските проблеми в обществото, страната и нашия регион. Нека тези, които смятат че са победители на тези избори, носят голямата отговорност от “победата си”.

Категорично ще продължим да се противопоставяме и борим срещу страха, липсата на свобода, фалшивите новини, пропагандата, контролирания и купен вот, както в страната, така и в Сливен и региона.

Мога да Ви уверя, че приемната ми в Сливен на ул. “Йордан Кювлиев” 5, ще продължи всяка седмица, както и досега, да е отворена за вас, и няма да спрем с целия ни екип, и общинските ни съветници, отдадено да работим за проблемите на Сливен и региона.

С уважение,

Татяна Султанова

Предишна ЛЕК АВТОМОБИЛ ГОРЯ КРАЙ СЕЛО ГОРНО АЛЕКСАНДРОВО
Следваща ИМА ПОБЕДИТЕЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДРЪВЧЕ СЕ ПРЪКНА НАСРЕД ПЛОЩАД В СЛИВЕН

Едно дръвче се появи насред площад в Сливен. Сякаш пробило асфалта. Граждани от кв. „Даме Груев” алармираха за фиданката, която създава опасност за движението. Площадчето се намира северно от блок

Новини Сливен

„ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ“ – СЛИВЕН ПОЛУЧИ ОТЛИЧИЕ ЗА ГРИЖАТА КЪМ ВЕТЕРАНИТЕ ОТ ВОЙНИТЕ И ВОЕННОИНВАЛИДИТЕ

Съюзът на ветераните от войните на България отличи със знак „За признателност“ управителя на „Пътнически превози“ ЕООД – Сливен инж. Енчо Петров. По покана на съюза, наградата бе връчена от

Новини Сливен

ПРОТЕСТ ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА В СЛИВЕН

Служителите в „Съдебна охрана“ и следствения арест в Сливен се включиха в националните протести на работещите в този сектор. Днес по обяд, без тези, които са на пост в този момент, се