ТАТЯНА ДОНЧЕВА ИДВА СЛИВЕН ЗА ОТКРИВАНЕ КАМПАНИЯТА НА РУМЕН БОЗУКОВ И МК „ДВИЖЕНИЕ ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА“

ТАТЯНА ДОНЧЕВА ИДВА СЛИВЕН ЗА ОТКРИВАНЕ КАМПАНИЯТА НА РУМЕН БОЗУКОВ И МК „ДВИЖЕНИЕ ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА“

Румен Бозуков, едно от новите лица в сливенската политика, влезе в битката за кмет на общината под № 67. Той е и водач на листата на местна коалиция „Движение заедно за промяна“.

„Вече започнахме нашите срещи с жителите на Сливен и общината като цяло. Крайната ни цел е хората под Сините камъни да живеят по-добре“, каза икономистът, който е и юрист.

Идната седмица в Сливен ще дойде лидерът на Движение 21 Татяна Дончева, която ще открие официално кампанията на коалицията.

Преди два месеца Румен Бозуков оглави Движение 21 в Сливен.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща СЪСТОЯ СЕ ТЪРЖЕСТВЕНА ПРОМОЦИЯ НА ВИПУСК 2019 НА ФИЛИАЛ СЛИВЕН КЪМ МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ - ВАРНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДОКАТО ИЗДИРВАХА ИЗБЯГАЛИЯ ЗАТВОРНИК, В СЛИВЕН ХВАНАХА ДРУГ ОБЯВЕН ЗА ИЗДИРВАНЕ

Специализирана полицейска акция заради избягалия в Ловешко затворник се проведе и в Сливен. Мъж, обявен за общодържавно издирване, беше задържан при проверки на униформените в нощни заведения и хазартни зали.

Новини Сливен

500 КГ/ДКА ПШЕНИЦА ОЧАКВА ГЕОРГИ РАДЕВ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ „ХАДЖИ ДИМИТЪР“

Жътвената кампания в Сливен официално ще започне на 25 юни с церемония по зажънване на пшеницата в масивите край село Жельо войвода, Това съобщи за Радио „Фокус“ – Сливен председателят

Новини Сливен

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА ЩЕ Е НОВИЯТ ЗЕМЕДЕЛСКИ МИНИСТЪР

Три часа след оставката на Румен Порожанов премиерът Бойко Борисов предложи председателя на земеделската комисия в парламента Десислава Танева от ГЕРБ за министър на земеделието. Проектът за персонални промени в Министерския съвет