ТАНЯ ДИНЕВА: „ВРЕМЕ Е НАЙ-МАЛКИЯТ БРАТ ДА ПОБЕДИ ЛАМЯТА“

ТАНЯ ДИНЕВА: „ВРЕМЕ Е НАЙ-МАЛКИЯТ БРАТ ДА ПОБЕДИ ЛАМЯТА“

За победите и трудните битки са писани хиляди есета. Мотивационни упражнения могат лесно да бъдат открити в теорията на психолозите, но единствено важна е реалността. Такава, каквато всички ние заедно създаваме. И ако до този момент в родината ни всяка година идваше ламя, за да вземе златната ябълка от градината, то сега е ред на третия най-малък брат да я победи.

Не съм настроена приказно, но естествения ход на събитията ме убеждава, че смелите, младите и решимите българи, който действат, могат да постигнат реалността на достоен и спокоен живот в България!

Обединени в коалицията Изправи се! Ние идваме! в третите парламентарни избори, подкрепям хора с качества и достойнства, който до този момент доказаха, че са неизбежен фактор срещу корупцията и грабителствата, некомпетентностите и личните интереси на досегашните управляващи.

Призовавам гражданите на нашата област да гласуват, да бъдат активни и да показват ежедневно своята позиция. Само така можем да видим различна реалност, която ни харесва и ни прави щастливи.

 

Таня Динева, кандидат за депутат от коалиция „Изправи се.БГ! Ние идваме!“.

За Динева може да се гласува с бюлетина № 31 и преференция № 104.

Предишна ПРЕДИЗБОРНАТА ШАТРА НА "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ" ПОСРЕЩА СЛИВНАЛИИ В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА
Следваща 30-ГОДИШЕН ЕРГЕН ОТ КРУШАРЕ Е АРЕСТУВАН ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ДРОГА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТЕФАН ПАСКОВ – ОТЛИЧНИКЪТ НА ЛЕВИЦАТА

Стефан Пасков от Сливен стана отличникът на коалиция Левицата в цяла България. Той има най-висок резултат от всички водачи на листи. В Сливен Пасков получава 1605, което прави 3,33 %.

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Критик отива на театър и сяда на първия ред до автора на пиесата и по едно време му казва: – Навън сигурно вали страшен дъжд. – Защо мислите така?

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА СЕЛО СТАРА РЕКА: ПРОТЕСТ ЩЕ ИМА

На 9 май сутринта жители на село Стара река и още 3 села от района ще блокираме пътя Елена – Сливен в участъка между Стара река и м. Агликина поляна.