ТАНЕР АЛИ ОТ СЛИВЕН: МНОГО ПАРТИИ СИ ЗАМИНАХА. ДПС ВИНАГИ Е ВЪВ ВЕЛИЧИЕТО СИ

ТАНЕР АЛИ ОТ СЛИВЕН: МНОГО ПАРТИИ СИ ЗАМИНАХА. ДПС ВИНАГИ Е ВЪВ ВЕЛИЧИЕТО СИ

Другите политически сили добре знаят, че без ДПС не могат. Ние доказахме и в 46-я парламент как се работи и как се прави бюджет. И благодарение на ДПС пенсионерите бяха подпомогнати със 120 лева. Това заяви на предизборна среща водачът на листата на ДПС в Сливен и Пловдив Танер Али в присъствието на кандидат-президентската двойка Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, заместник-председателя на Движението Халил Летифов, евродепутата Атидже Алиева и председателя на АЛДЕ Илхан Кючюк.

„Нашата цел е в следващия парламент да има правителство и да продължат помощите в кризата поне още една година. Ние ще работим за това и може да ни имате доверие“, каза Танер.

„Наша гордост е, че от 30 години за първи път имаме кандидат за президент на Република България и кандидат за вицепрезидент. С №17 този път ще заложим на можещите, на искащите хора. Няма да допуснем да бъдем непрекъснато унижавани или заплашвани. Защото ДПС е сила, религия, кауза, идеология. ДПС е това, което никой не е бил от 30 години“, каза още водачът на листата в Сливен.

„Много партии минаха и си заминаха, но ДПС е марка и винаги е във величието си. Вярвайте в ДПС и ще видите нашият успех с каква сила ще бъде в следващия парламент“, заяви Танер Али.

„Европа заделя огромен финансов ресурс, за да се случи голямата трансформация и никой няма да бъде изоставен. Но, за да дойдат парите и в Сливен, трябва да изберете тези прекрасни кандидати за представители в НС от ДПС“, заяви евродепутатът Атидже Алиева – Вели.

Това е гаранцията, че европейските политики ще стигнат и в Сливен, добави тя.

Предишна ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА . НОВ НАЦИОНАЛЕН ПРИОРИТЕТ- БЪЛГАРИЯ- 9 МИЛИОНА
Следваща БСП И ПП АБВ С АНГАЖИМЕНТ ДА СТАБИЛИЗИРАТ ОТБРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРЕЗ 2019 ГОДИНА ОБЩИНА СЛИВЕН ФИНАНСИРА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРОЕКТИ НА ЧИТАЛИЩА

За първи път Община Сливен финансира читалищни проекти и задели средства за подпомагането им. По инициатива на кмета Стефан Радев през 2019 година бяха отпуснати 20 000 лева, които са предназначени

Новини Сливен

НИДАЛ АЛГАФАРИ ПРЕДСТАВЯ 4 СВОИ КНИГИ ПРЕД КОТЛЕНСКА ПУБЛИКА

Община Котел кани гражданите и гостите на града на представянето на четири от книгите на писателя-режисьор Нидал Алгафари. Литературното събитие е част от културната програма на общината по повод 197-годишнината

Новини Сливен

21-ГОДИШЕН МЪЖ Е БИТ ДО ЖП ГАРА – СЛИВЕН

Криминалисти работят по установяване на извършител, причинил телесна повреда на 21-годишен мъж. В 19,30 часа, на 24 март, е получено съобщение от ЦСМП-Сливен са приет мъж с фрактура на крака.Установява