ТАНЕР АЛИ, ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА ДПС: САМО ЕДИННИ, ЗАЕДНО ЩЕ СМЕ ЧАСТ ОТ МОДЕРНА ЕВРОПА
12.11.2021 526 Прегледи

ТАНЕР АЛИ, ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА ДПС: САМО ЕДИННИ, ЗАЕДНО ЩЕ СМЕ ЧАСТ ОТ МОДЕРНА ЕВРОПА

Изборите на 14 ноември са най – важните за ДПС от 30-годишната история на демокрацията в България, имайки предвид, че за първи път издигаме кандидат за президент и вицепрезидент. Това е гордост за ДПС. Досега смятахме, че българският народ още не е готов за това наше начинание. Сега, след 30 години демократични промени и след като сме пълноправни членове на ЕС, с най-висшите ценности в страната ни – демокрацията, толерантността, правата и свободите, които чрез ДПС сме постигнали през годините, времето е дошло. Получихме подкрепата на ЕС от най – високо ниво, което също е знаково за нашето решение. Моментът е исторически за родината ни България, исторически и за Европа, защото ще пишем заедно най-новата история на България. Това заяви водачът на листата на ДПС в Сливенски регион Танер Али:

Големият административен опит, натрупан като кмет на община цели 4 мандата, както и срещите с хората, проведени в цялата Сливенска област, дават увереност на Танер Али, че ДПС има доверието на хората.

„Много добре познавам административните дейности в общините, бил съм в УС на НСОРБ, председател на Контролния съвет на сдружението, опитът ми в 44-то и 46-то НС в комисията по регионално развитие, благоустройство и местно самоуправление – всичко това ми дава познание върху проблемите на всяка община в страната и увереност, че заедно с моите колеги можем да работим за тяхното решаване в условията на криза“, сподели Танер Али.

Ако един кмет не е добър мениджър, управленец, нещата не се получават, каза той. По думите му, зелената енергия, новите инвестиции за следващите поне 10 години, които ще влязат в малките населени места, ще направи всяка община конкурентна. Това значи повече работа за кметовете и общинските съветници, категоричен е Танер Али.

Водачът на листата на ДПС в Сливен вижда сериозен потенциал за развитието на културен и „зелен“ туризъм, алтернативни източници на енергия, създаване на индустриални зони. Определи община Сливен като „неразорана целина“, предвид потенциала й за развитие.

Танер Али обърна специално внимание на възможностите за алтернативното земеделие в Сливенски регион, което той нарече „най – важната сделка с европейските ни партньори“. Практически той вижда това в отглеждане на лавандула и други подобни култури. За тях трябва да се въведат нови технологии. И още нещо много важно: трябва да има професионално обучение в училищата с паралелки, които спомагат по – нататък практиката в алтернативното земеделие. Обучените млади кадри ще работят след това в полза на средния и дребния бизнес по региони, така вижда перспективата кандидатът за народен представител от Сливен. Може да се помисли още и за алтернативно осветление с фотоволтаични системи, алтернативна енергия.

Като „задача на задачите“ Танер Али посочи създаването на работещи индустриални зони, в които държавата и общините да създават условия за инвестиции.

Всяка община може да си направи мини индустриални зони, убеден е Танер Али. Той изрази съжаление, че в България няма закон за лобизма, както е в САЩ, и който да дава възможност големи инвеститори да подпомагат местните бизнеси и производства. Трябва да се направят мини борси за местните животновъди, тържища за местната земеделска продукция, които да бъдат подпомогнати с европейски средства. По този начин и производителите ще си плащат данъците, и тяхната продукция ще достига до потребителя, като няма да се оскъпява от прекупвачи.

Танер Али отговорно заяви, че кандидатите от листата на ДПС в 21 МИР са силен екип, в който заедно с опитните са и младите, рамо до рамо.

„Предимствата на кандидатите на ДПС са експертизата и опитът. Но трябва да познаваш душата, болката, радостите на хората по места. Години наред сме заедно и мисля, че затова ни имат доверие. Ние сме готови за изборния ден. И вие ще се убедите в това на 14 ноември!“, заяви Танер Али.

Ние искаме европейски стандарт на живот тук и сега, ние искаме да бъдем част от модерна Европа, категоричен бе Танер Али. За да се развиваме и прогресираме, необходимо е да се зачитат правата на всеки гражданин. Така ще сме част от модерната, единна и обединена Европа, заяви Танер Али.

 

Ето и цялата листа за 21 МИР Сливен:

 

  1. Танер Мехмед Али
  2. Мустафа Юсеинов Мустафов
  3. Владимир Николов Мартинов
  4. Митьо Стоянов Митев
  5. Ажда Рамаданова Рамаданова
  6. Пламен Рашков Маринов
  7. Юзджан Федалов Черкезов
  8. Таня Стефкова Петрова
  9. Велко Величков Славов

 

# 17 За единство на нацията

# 17 За държавността

За кандидатите на ДПС заедно # 17 в бюлетината и на машина

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Радио Сливен Нет

 

Предишна ДИМИТЪР СЯРОВ: ШАНСЪТ Е НА НАША СТРАНА!
Следваща АТАНАС ЗАФИРОВ: ВРЕМЕ Е ЗА РАЗУМ И ДЕЙСТВИЯ!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 27. 08. 2018г. (понеделник) до 13. 00 ч. е прекъснато водоподаването на част от кв. „Клуцохор“

Новини Сливен

ЦЕННИ НАХОДКИ БЯХА ОТКРИТИ ПРИ СПАСИТЕЛНИ АРХЕОЛОГИЧЕСКИ РАЗКОПКИ КРАЙ НОВОЗАГОРСКОТО СЕЛО ПРОХОРОВО

Ценни находки бяха открити при спасителни археологически разкопки край новозагорското село Прохорово. Това каза в интервю за БТА проф. д-р Борис Борисов, който ръководи екипа от археолози. Разкопките се финансират

Новини Сливен

ЖИВОТНИ ИЗГОРЯХА ПРИ ГОЛЯМ ПОЖАР В СЕЛО МЛЕКАРЕВО

Късо съединение в ел. инсталацията е причинила пожар в стопанска постройка към частен имот в новозагорското село Млекарево. Сигналът е получен на 2 юни в 12,52 часа. Пожарът е възникнал