ТАКСИТАТА ВЕЧЕ СЕ РЕГИСТРИРАТ В ОБЩИНА СЛИВЕН

ТАКСИТАТА ВЕЧЕ СЕ РЕГИСТРИРАТ В ОБЩИНА СЛИВЕН

От началото на тази година такситата се регистрират в Община Слиен, научи Sliveninfo. За кола, която има лицензия, но се регистрира за първи път, таксата е 100 лева. За смяна на автомобил със същата лицензия таксата е 10 лева. Таксите са определени от общинския съвет в Сливен.

320 са такситата в града под Сините камъни. Много скоро те ще бъдат въведени в публичен регистър, който ще бъде общодостъпен.

Предишна МЪЖ ОТ СЛИВЕН, ЗАДЪРЖАН С 1.5 КГ МАРИХУАНА, ОСТАВА В СЛЕДСТВЕНИЯ АРЕСТ
Следваща В ОУ „ПАНАЙОТ ХИТОВ” БЕ ОТКРИТА ВИРТУАЛНА STEM-ЛАБОРАТОРИЯ ПО ПРИРОДНИ НАУКИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

35 АКТА, 34 ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИ ПРОТОКОЛА И 2 ПРЕДПИСАНИЯ СА СЪСТАВЕНИ ПРИ ПРОВЕРКИ ЗА СПАЗВАНЕТО НА МЕРКИТЕ

Над 160 проверки са извършени от екипи на институциите, ангажирани с контрола, за спазването на противоепидемичните мерки през последните две денонощия в Сливен и областта, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Новини Сливен

ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА „УДАРИ ГРЕДА“ С ПРОДАЖБАТА НА БОЛНИЦАТА СИ

Основният кандидат за купувач на общинската болница в Нова Загора се отказва от сделката. „Решението ми за отказа дойде, след извършения оглед на сградата, която е от 50-те години. Трябваше

Новини Сливен

ЧЕТИРИ СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН

  89 са новозаразените с коронавирус у нас през последното денонощие от направени 2054 проби. Излекувани са 63-ма пациенти с COVID-19, показват данните на Националната информационна система. Така общият брой на