ТАЗИ СУТРИН ЗАПОЧНА ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ СРЕЩУ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ В СЛИВЕН

ТАЗИ СУТРИН ЗАПОЧНА ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ СРЕЩУ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ В СЛИВЕН

 

„Полицейска акция срещу търговията с вот се провежда в момента в сливенския квартал „Комлука“, съобщи за говорителят на ОД на МВР-Сливен Първолета Мандинска.

Тя е част от действията на полицията от началото на предизборната кампания, при която се проверяват сигнали за търговия с гласове в различни обекти и на различни населени места.

За последните два дни са образувани три досъдебни производства за купуване на гласове, има и повдигнато обвинение.

С полицейска мярка са задържани двама души. Акция е с цел противодействие на търговията с вот, по линия на акцизите и издирване на лица, обявени за общодържавно издирване.

От началото на месеца са образувани седем досъдебни производства. Работи се по сигнали на граждани и придобита оперативна информация. От началото на кампанията са съставени 411 протоколи за предупреждение.

„Проверяват се общо пет обекта – заложни къщи, магазини и частни домове“, заяви пред Sliveninfo Пъролета Мандинска, говорител на МВР- Сливен.

Акцията е започнала в 8.30 часа в петък.

Предишна СТЕФАН ПАСКОВ: № 31 Е КЛЮЧЪТ КЪМ СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО
Следваща ДЖИП МЕРЦЕДЕС ГОРЯ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЛОВЕЦ № 1 В СЛИВЕН ТРЪГВА НА ИЗБОРИТЕ С ОПТИМИЗЪМ

Той е председател на най-голямото ловно сдружение в Област Сливен „Сърнена гора“, където членуват 1200 авджии. Казва се Стефан Пасков и вече втори мандат е общински съветник в Сливен. „За

Новини Сливен

ФИРМА „РЕТАЛ БАЛКАН“ ЕООД НАБИРА ОПЕРАТОРИ НА МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО СИ В СЛИВЕН

„Ретал Балкан“ ЕООД е компания, производител на ПЕТ преформи, които се използват за изработката на пластмасови бутилки за вода, безалкохолни напитки и бира, и капачки за тях. Компанията е част

Новини Сливен

2 ПЪТИ ПО 20 ЛВ. + БУТИЛКА ВОДКА = ПРИСЪДА ЗА СЛИВЕНСКИ ПОЛИЦАЙ

Сливенски полицай получи присъда за подкуп, съобщават от Окръжния съд в града под Сините камъни. Вече бившият полицейски инспектор е бил подкупен 2 пъти с по 20 лв. плюс една