ТАЗИ ВЕЧЕР ПОСРЕЩАМЕ МАМАЛЕВ, ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ И КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ, КОИТО ОБЕЩАВАТ 2Ч СМЯХ!
02.04.2024 1530 Прегледи

ТАЗИ ВЕЧЕР ПОСРЕЩАМЕ МАМАЛЕВ, ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ И КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ, КОИТО ОБЕЩАВАТ 2Ч СМЯХ!

2 април,  2 часа смях и забава ще ви подарят „Майсторите на комедията” със супер ТОП шоуто си любимците на България, гениалните комици.

Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата големи актьори ще разтърсят от смях и песни зала Сливен на 2.04. от 19.00ч с едно изключително забавно, динамично, екстремно и  взривяващо от смях представление!

„Майсторите на комедията“ е екстремно, комедийно, бурно, сатирично музикално шоу за събитията, новините и живота в България, Европа и света в които ще разпознаете много личности и събития, предадени по един комичен и забавен начин.

Реалния живот, преобърнат през техния майсторски комедиен талант  ще взриви залата! Комичните фрази  ще помните завинаги, ще се смеете дълго след това.

Ще има песни, ще има забава, ще има гарантирано много смях!

В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО, които със сигурност ще пеете заедно с тях.

Актуалните теми от съвременната политика, икономика, медии, изкуства, лайфстайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и чудодеен начин.

Усмивките, доброто настроение и силните емоции са гарнирани.

Последни БИЛЕТИ В касата на зала „Сливен”

с тел. 0895 300 370

Предишна ЕДИН ЧОВЕК ЗАГИНА ПРИ ЧЕЛЕН УДАР МЕЖДУ ЛЕК АВТОМОБИЛ И ЦИСТЕРНА
Следваща ЮИДП ПРОВЕДЕ СРЕЩА С ЛЕСОВЪДИ ВЕТЕРАНИ ПО ПОВОД СЕДМИЦА НА ГОРАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАКВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ СЕ ИЗВЪРШВАТ В ИМУНОЛОГИЧНАТА ЛАБОРАТОРИЯ НА „ЛИНА“? (ВИДЕО)

Пациентите познават лаборатория „ЛИНА“ като една от най-големите и модерни в България. Открехваме нейните врати, за да Ви представим действителния ѝ мащаб. Клиничната лаборатория е само върхът на айсберга. Тя

Новини Сливен

НАД 5600 СА ИМЕНИЦИТЕ ИВАН И ИВАНКА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Православната църква днес почита паметта на Йоан Кръстител – светецът, който кръщава Христос в река Йордан. В община Сливен мъжете с името Иван са 4127. От тях 2866 са постоянен

Новини Сливен

ПРЕСТИЖНО УЧАСТИЕ НА ЗЛАТОМИР ЖЕЛЕВ В МЕЖДУНАРОДНА ОЛИМПИАДА В ПАКИСТАН

Златомир Живков Желев се представи достойно на Международния турнир на младите физици – надпревара, провела се в периода 17-25 юли 2023 г. в гр. Мюри, Пакистан, в Университета Кошар. Той