С ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ В СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗАХА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

С ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ В СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗАХА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

По повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври, в зала „Зора“ се проведе празничен концерт на състави от пенсионерските клубове в Сливен и по-малките населени места.

Гост на събитието беше зам.-кметът Пепа Чиликова. Тя пожела на всички да са живи и здрави и прочете поздравителен адрес от името на за кмет на община Сливен Румен Иванов. В приветствието си към организаторите и участници в инициативата той им пожелава здраве, много енергия, дълголетие и успехи в начинанията.

„Приемете моите благодарност и уважение за труда и усилията, които сте полагали през годините. Вашият опит и житейска мъдрост са ни блестящ пример, който да следваме и да предаваме на младото поколение“, се казва още в адреса.
Организатори са Община Сливен и „Съюз на пенсионерите-2004“ – Сливен.

Предишна ПОБЕДА КАРАРАДЕВА Е АБСОЛЮТЕН ПОБЕДИТЕЛ В СТРЕЛБАТА НА КОНКУРСА "ПЪТЕН ПОЛИЦАЙ НА ГОДИНАТА"
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОРАДИ АВАРИЯ Е СПРЯНО ТОПЛОПОДАВАНЕТО В КВАРТАЛ „СТОЯН ЗАИМОВ“

Във връзка с възникнала авария в топлопреносната мрежа, Ви уведомяваме , че за времето от 11.00 часа на 12.02.2018 г. до 22.00 часа на 12.02.2018 г. ,ще бъде спряно топлоподаването

Новини Сливен

КОМИСАР ДЕМИРЕВ ОБЯВИ БРОЯ НА ПОЖАРИТЕ И ЕВЕНТУАЛНИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ТЯХ

Прехвърлила се искра от самозапалили се въглища е причината за пожара в ТЕЦ – Сливен. Това съобщи пред журналисти комисар Владимир Демирев, директор на РД „ПБЗН“, предаде репортер на Радио

Новини Сливен

 АНСАМБЪЛЪТ ЗА НАРОДНИ ПЕСНИ И ТАНЦИ „СЛИВЕН“ СЪС СТАТУЕТКА ОТ НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЦИ НА ПРОФЕСИОНАЛНОТО ФОЛКЛОРНО ИЗКУСТВО

Ансамбълът за народни песни и танци  „Сливен“ участва в Националните празници на професионалното фолклорно изкуство. Те се проведоха в Пазарджик преди броени дни в препълнената зала на  ДКТ „Константин Величков“.