СЪС СПОРТЕН ПРАЗНИК ОТКРИХА ОБНОВЕНИТЕ ПЛОЩАДКИ В СУ „К. КОНСТАНТИНОВ“
27.03.2023 1020 Прегледи

СЪС СПОРТЕН ПРАЗНИК ОТКРИХА ОБНОВЕНИТЕ ПЛОЩАДКИ В СУ „К. КОНСТАНТИНОВ“

Старт на лекоатлетическа щафета в СУ „Константин Константинов“ – Сливен  даде кметът Стефан Радев. Събитието бе част от спортен празник по случай обновяването на площадките в южната част на училищния двор. Ремонтите на пистите и трите волейболни  игрища бяха извършени по проект на Общината, с финансиране за близо 100 хил. лева от Министерството на образованието и науката.  Учебното заведение вложи собствени средства за довършителните работи.

Кметът Радев поздрави екипа на училището за полаганите усилия да се подобри средата за учениците.  Много градове в Европа не могат да се похвалят с училище като вашето, каза той в обръщение към домакините. На децата пожела да учат, спортуват, да изявяват талантите си и да се развиват в родния си Сливен.

Участниците в щафетата получиха от кмета грамоти на Община Сливен за показаното старание.  За доброто настроение на всички се погрижиха с изпълненията си мажоретният състав и съставът за модерни танци към училището.  Гост на празника бе и ресорният зам. кмет Пепа Чиликова.

С лекоатлетическата щафета и състезателните игри започват серия от събития, посветени на 40-годишнината от създаването на СУ „Константин Константинов“. В училището се обучават близо 860 ученици, за които са създадени съвременни условия и удобства за обучение, спорт и извънкласни занимания.

Предишна ЗАМЕСТНИК-ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ АНТОНИЙ АНДОНОВ СЕ ВКЛЮЧИ В ОТКРИВАНЕТО НА РЕГИОНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ „МЛАД ФЕРМЕР“
Следваща ГЕН. КОЛЬО МИЛЕВ СЕ СРЕЩНА СЪС СИМПАТИЗАНТИ НА ЛАРГОТО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРЕСЛАВА – МОМИЧЕТО С ЛЮБОПИТНИТЕ ОЧИ И НЕСТИХВАЩАТА ЛЪЧЕЗАРНОСТ

Преслава Желева, момичето с любопитните очи и нестихващата лъчезарност. Тази година Преси изгря на сцената в образа на една детска душа, а именно Боряна от едноименната пиеса на Йордан Йовков,

Новини Сливен

30 ГОДИНИ КОТЕЛ ОТБЕЛЯЗВА СВОЯ ПРАЗНИК НА 1 НОЕМВРИ

Поредицата от тържествени събития в Котел започнаха с ритуал на гвардейския състав при Средно училище „Георги Ст. Раковски“, „Чинтуловата чета“ при Професионална природо-математическа гимназия “Добри Чинтулов“-Сливен и Военен клуб-Сливен и издигане

Новини Сливен

БСП – СЛИВЕН ДАРИ КОЗУНАЦИ

БСП – Сливен за поредна година се включи в националната кампания             „ Солидарен Великден „ . Младежкото обединение на БСП-Сливен дари козунаци на възрастни хора ,които са в  затруднено положение.