СЪСТОЯ СЕ РАБОТНА СРЕЩА НА ОБЛАСТНИЯ ЩАБ ЗА ЗАЩИТА ПРИ БЕДСТВИЯ

СЪСТОЯ СЕ РАБОТНА СРЕЩА НА ОБЛАСТНИЯ ЩАБ ЗА ЗАЩИТА ПРИ БЕДСТВИЯ

В Областна администрация Сливен се проведе работна среща на Областния щаб за защита при бедствия, ръководена от заместник-областния управител Антоний Андонов.

В срещата взеха участие главният секретар на Областна администрация Кирил Аврамов и представители на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Военно формирование 22220, Регионалната здравна инспекция, Центъра за спешна медицинска помощ, Областно пътно управление, „Напоителни системи“ ЕАД – клон „Средна Тунджа“, Регионалната дирекция по горите, Областна дирекция „Земеделие“, Регионална дирекция „Инспекция по труда“, Областния съвет на Българския Червен кръст и длъжностните лица по отбранително-мобилизационна подготовка на Областна администрация и общините Нова Загора и Твърдица.

Целта на работната среща бе да се преразгледат и актуализират плановете за защита при бедствия, да се синхронизират действията и подобри координацията между институциите и осъществи подготовка за предстоящото в началото на месец ноември регулярно тренировъчно занятие по защита на населението при бедствие. Областният щаб ще излезе с решения за подобряване на логистичните схеми и наличностите от индивидуални предпазни средства и ще продължи да осъществява мониторинг върху готовността на институциите и общините по защита на населението.

Предишна 19 ОКТОМВРИ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАР
Следваща ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА БЛС-СЛИВЕН Д-Р БОГДАН СОТИРОВ ПОЗДРАВЯВА ЛЕКАРИТЕ ОТ ОБЛАСТТА С ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПЕТИ СРЕДНОВЕКОВЕН СЪБОР „ПОМНИ СЛАВАТА – ТУИДА 2019“

На 12-и и 13-и октомври 2019 г., Община Сливен и Сдружение „Клуб за средновековни военни изкуства Ратина“, за пета поредна година организират Средновековен събор „Помни-славата-Туида 2019“, който е посветен на

Новини Сливен

ПРАЗНИЧНО ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ Д-Р КОСТА ФОТЕВ, СОБСТВЕНИК И УПРАВИТЕЛ НА ФИРМА „АЛБАТРОС 2008“

Уважаеми клиенти, колеги и партньори! Скъпи съграждани! Бих искал да Ви поздравя с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! За първи път през нашия съзнателен живот тези празници ще бъдат по – различни.

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА 500 ЛЕВА ОТ ДЖИПА НА СЛИВНАЛИЙКА

Криминалисти на РУ-Котел работят по кражба на вещи от лек автомобил в село Медвен. За времето от 13,30 до 14,40 часа неизвестен извършител, след като е взломил стъкло на лек