СЪСТАВИХА 9 АКТА ЗА НАРУШЕНИЯ В ДВЕ СЛИВЕНСКИ КАЗИНА
26.10.2021 519 Прегледи

СЪСТАВИХА 9 АКТА ЗА НАРУШЕНИЯ В ДВЕ СЛИВЕНСКИ КАЗИНА

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на  COVID-19 и с цел ограничаване  разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта. Установено е едно нарушение от екипи на РУ-Сливен.

Засилен е контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие  са извършени 63 проверки на обекти и лица. Съставени са 4 акта.

Извършени са проверки в две казина в град Сливен, където е установено, че не се извършва контрол за сертификати на посетителите. Съставени са 9 акта. Спрямо собствениците на обектите ще бъдат предприети административно наказателни действия.

Предишна СЛИВЕН ПРАЗНУВА НА ДИМИТРОВДЕН
Следваща НЕПЪЛНОЛЕТЕН Е ЗАЛОВЕН ПИЯН ЗАД ВОЛАНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЪРТВО ПИЯНА ШОФЬОРКА НА АУДИ Е ЗАДЪРЖАНА ОТ ПОЛИЦИЯТА

Полицията в Твърдица е установили 48-годишна жена да управлява лек автомобил с концентрация на алкохол над 3,00  промила. Проверката е извършена в град Шивачево на 12 септември при специализирана операция

Новини Сливен

МАРИЯ БЕЛОВА СМЕНИ ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА НАЧЕЛО НА ЗЕМЕДЕЛСКАТА КОМИСИЯ

Сливенската депутатка от ГЕРБ Мария Белова смени начело на земеделската комисия съгражданката си Десислава Танева, която стана министър. За рокадата гласуваха 145 народни представители, против нямаше, а 16 се въздържаха.

Новини Сливен

МАГАЗИН LEE COOPER В СЛИВЕН ПРЕДЛАГА РЕКОРДНО НАМАЛЕНИЕ ОТ 40%

Рекордно намаление от 40% преди Коледа предлага сливенски магазин. Иде реч за магазин Lee Cooper, който се намира в центъра на града, на – бул. Хаджи Димитър 25. В него