СЪОБЩЕНИЕ ЗА ИНВЕСТИЦИОННО НАМЕРЕНИЕ В КЕРМЕН

СЪОБЩЕНИЕ ЗА ИНВЕСТИЦИОННО НАМЕРЕНИЕ В КЕРМЕН

„СОНАТА – 11” ЕООД съобщава за инвестиционното си намерение, което е:

,„Преустройство на сграда за фурна в цех за пакетиране на билки и пакетчета чай в град Кермен УПИ VIII – 600, кв. 93 по плана на града”

Съществуващата масивна едноетажна сграда, ползвана до сега за производство на хляб и хлебни изделия (фурна) ще се преустрои за извършване на дейност: преработка – разфасоване и пакетиране на билки и чай. Дневният капацитет ще бъде   1500  кг.

Дейността ще бъде следната: ще се извършва раздробяване на изсушените билки и пакетирането им с опаковки от 1 грам до 1 килограм.

Суровината и опаковъчните материали ще постъпват в сградата в кашони, палети и в колички ще се приемат в складовия сектор.

Обработката на билките ще се извършва в манипулационен сектор от двама работника.

Основните процеси ще бъдат два: раздробяване и пакетиране на получените билкови смеси.

Общата използвана площ ще бъде около 270 кв.м. Не се предвижда нова техническа инфраструктура.

Не се предвиждат мокри процеси. При евентуално констатиране на повишена влажност, изходните материали ще се сушат в сушилни.

Пакетирането и измерването на съдържанието на опаковките ще се извършва автоматизирано.

При складиране и експедиция няма да се допуска пресичане на пътищата на постъпващата суровина, обработката и готовата продукция.

 

Предишна 400 АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ И МНОГО БОЙНИ МАШИНИ ИДВАТ КРАЙ СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШОФЬОР ПОТРОШИ ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ НА МАГИСТРАЛАТА

На 20 юли на автомагистрала Тракия е възникнало пътно произшествие без пострадали с причинени значителни материални щети. Товарен автомобил „Ивеко Дейли“, управляван от 65-годишен водач от град Пловдив, след като

Новини Сливен

КЕТИ БОЗУКОВА ПРЕДСТАВИ НОВАТА СИ КНИГА В КИЕВ

Сливенската поетеса Кети Бозукова представи в Дома на писателите в Киев новата си книга „Кехлибарени мъниста“,/издателство „Твердиня“/ в превод на украинската поетеса Анна Багряна. За творчеството на Кети Бозукова говори

Новини Сливен

НАЦИОНАЛНА ИЗЛОЖБА ЗА ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО – СЛИВЕН 2019

Национална изложба за изобразително изкуство – Сливен се посвещава на празника на град Сливен Димитровден на 26 октомври и представя съвременна живопис, графика, скулптура и неконвенционални форми. Провежда се ежегодно

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

5 − two =