СЪДИЯ № 1 ПОХВАЛИ РАЙОНЕН СЪД – СЛИВЕН
януари 8, 2018 1792 Прегледи

СЪДИЯ № 1 ПОХВАЛИ РАЙОНЕН СЪД – СЛИВЕН

„Бих искал да Ви поздравя за добрата практика за ръководения от Вас съд, показваща липсата на непостановени в срок съдебни актове“. Това пише председателя на Върховния Касационен съд Лозан Панов в писмо до Живка Кирилова, председател на Районен съд – Сливен.

Съдия № 1 в страната изразява увереност, че председателката на Районен съд – Сливен ще продължи да полага усилия за осигуряване на своевременното изготвяне на съдебни актове и за гарантиране на правосъдие в разумни срокове.

Предишна НСФБ ПОСТАВИ ПАМЕТНА ПЛОЧА НА ВРЪХ БЪЛГАРКА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ ПОЛУЧИ ШЕСТ МОБИЛНИ ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТА

Шест мобилни лекарски кабинета са предоставени на Сливенска област за населението в труднодостъпните и отдалечени райони. Директорът на РЗИ д-р Петя Балулова изпрати писмо до областния управител Чавдар Божурски, в

Новини Сливен

ДА РАБОТИШ В ЖЕГА ОТ 30 ГРАДУСА

Прегънати на две, жени копаят в жега от 30 градуса. Мястото е кръговото кръстовище на бул. „Георги Данчев“ до битака. Жените са работнички на общинското предприятие „Озеленяване“. Трудът си заслужава

Новини Сливен

СВЕЩЕНИЦИТЕ ОТ СЛИВЕН ОТЕЦ СИЛВЕСТЪР И ОТЕЦ ЕВГЕНИЙ СПИРАХА ПОЛИЦИЯТА В СЕЛО ШАРКОВО

„В неделя заедно с брат ми отец Евгений бяхме в село Шарково, където спирахме действията на полицията. Униформените и ветеринарите влизаха в имотите на хората, дори когато ги нямаше собствениците.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

1 × two =