СЪДИЙКА СЪДИ КОЗМЕТИЧКА ЗА 2500 ЛЕВА
януари 29, 2021 3754 Прегледи

СЪДИЙКА СЪДИ КОЗМЕТИЧКА ЗА 2500 ЛЕВА

Съдебен двубой между съдийка и козметичка в Сливен. Съдия Л.П. е завела гражданско дело срещу козметичката Д.Т.. Ищецът иска от ответника 2500 лева, съобщиха пред Sliveninfo източници от Районен съд – Сливен, където тече делото. Съдийката иска парите за увреждане на кожата на лицето й, което според нея е получено след посещение при козметичката. Наложило се представителката на Темида да посещава лекари в София и Стара Загора.

Sliveninfo научи, че и двете дами са от Нова Загора. Л.П. е съдия в Раднево. Новозагорските съдии обаче са си направили отвод и така делото е попаднало в Районен съд – Сливен. То все още не е решено. Чакат се експертизи.

Предишна МЕСТНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА - СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ПЪРВОТО СИ РЕДОВНО ЗАСЕДАНИЕ ЗА 2021 Г.
Следваща "ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН" И НЕЙНИТЕ КЛИЕНТИ СА ПРИМЕР ЗА ДОБРИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Бащата на Иванчо го пита: – Иванчо, как завърши годината? Иванчо отговаря: – Супер, тате, удължиха ми договора за V клас с още една година… – Обвиняеми, как се

Новини Сливен

ЗАПОЧНА „ПРИКАЗНО ЛЯТО 2020“

На 2 юли се проведе първото занимание от инициативата „Приказно лято 2020“. В прохладна квартална градинка, която се превърна в арена за приключения, се състоя и първият за тази година

Новини Сливен

ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР ЧАКАЛ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БИВШАТА БЕЛОДРОБНА БОЛНИЦА В СЛИВЕН

Депутатът от НФСБ в групата на „Обединени патриоти“ Петър Петров сезира здравния министър Кирил Ананиев за безстопанствена болница, превърнала се в свърталище на клошари и наркомани, и източник на зарази.