СЪВЕТНИК ОТ БСП ОГЛАВИ ДПС В КОТЕЛ
август 14, 2019 1066 Прегледи

СЪВЕТНИК ОТ БСП ОГЛАВИ ДПС В КОТЕЛ

Адвокат Владимир Мартинов, който преди четири години бе избран за общински съветник от листата на БСП в Котел, оглави общинската структура на ДПС. 42-годишният Мартинов вече ръководи и предизборния щаб на движението за местния вот.

На изборите през 2015 г. Владимир Мартинов бе кандидат за кмет на Котел, издигнат от БСП. Той обаче не е член на столетницата.

Мартинов оглавява общинската организация временно, до провеждането на конференция. Смяната бе наложителна заради слабите резултати на ДПС  в балканската община, в която движението имаше кмет до преди 4 години. На последните два вота ДПС събира под 1000 гласа, което е наложило смяната на досегашното общинско ръководство.

„Не трябва да се забравя, че аз бях председател на младежката структура на ДПС в Котел. Считам, че мога и занапред да работя за благото на хората от общината“, заяви пред Sliveninfo адвокат Владимир Мартинов. Той обясни, че в момента БСП има само двама съветника в Котел и на практика няма червена група. Затова не се налага Мартинов да я напуска.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СВИКВА КОНСУЛТАЦИИ ЗА СЪСТАВ НА ОИК - СЛИВЕН
Следваща НА 16-ТИ АВГУСТ ЗАПОЧВА ФЕСТИВАЛЪТ НА ФОЛКЛОРНАТА НОСИЯ "ЖЕРАВНА 2019"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТКРИВАТ ГАЛЕРИЯ „НОВА“ В ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГИМНАЗИЯ В СЛИВЕН

Днес от 17:30 ч. ще бъде официално открито най-новото пространство за култура на град Сливен – галерия „НОВА“. Станала съществена част от комплекса на Национална художествена гимназия „Димитър Добрович“, галерията

Новини Сливен

МИХАЕЛА ФИЛЕВА ПЯ ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ И ГОСТИ НА СЛИВЕН

Обичаната от малки и големи певица Михаела Филева поздрави всички жители и гости на Сливен по повод Димитровден. Изпълнителката изнесе концерт на площад „Хаджи Димитър“ по покана на Община Сливен.

Новини Сливен

ВЪВЕЖДАТ ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТЯ ШИВАЧЕВО – СЕЛИМИНОВО – ЧИНТУЛОВО

От 13 до 19 декември ще бъде въведена временна организация на движението на ж.п. прелез на км 277+880 по пътя Шивачево – Селиминово – Чинтулово, съобщават от Държавно предприятие „Транспортно