СЪВЕТНИКЪТ ПЛАМЕН КРУМОВ БЕ ПРЕИЗБРАН ЕДИНОДУШНО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС В ОБЩИНА СЛИВЕН

СЪВЕТНИКЪТ ПЛАМЕН КРУМОВ БЕ ПРЕИЗБРАН ЕДИНОДУШНО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС В ОБЩИНА СЛИВЕН

Делегатите на Общинската конференция преизбраха единодушно на поста председател да остане общинския съветник в ОбС Сливен – Пламен Крумов, който е съветник в местния парламент.

За негови заместници бяха избрани бившия общински лидер на СДС в града д-р Тодор Ганчев, Виолета Бинева, Пламен Маринов и Ангел Стефанов. За секретар беше избран Илиян Илчев.

„Много се радвам, че тук сме се събрали толкова много хора, които искат да работят за промяната и по-доброто бъдеще на Сливен.“, каза Пламен Крумов.

Д-р Тодор Ганчев пък заяви, че е много щастлив от присъствието на толкова много млади хора. „Помня как в началото на демокрацията в СДС бяхме предимно млади хора. Надявам се, че същата тази енергия и сега ще вдигне СДС на крака. Ще ви кажа само, че СДС Сливен оцеля през всички тези години именно заради младите хора.“, допълни новоизбраният заместник общински председател.

Делегатите на конференцията номинираха за представител в НИС на СДС от Югоизточен регион младежкия лидер Дончо Златев. Той от своя страна благодари за подкрепата и гласуваното доверие. „Присъствието на бившия и новия лидер на СДС в Сливен доказва, че партията е единна и ще работи за още по-добър резултат на местните избори“, каза Златев, който е и член на Националния съвет на СДС.

Гости на събранието бяха и представители на общинските структури от областта.

Предишна ЕДИН УБИТ И ТРИМА РАНЕНИ ПРИ ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ УЧАСТВА В ГОДИШНА СРЕЩА НА МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ 2018 Г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ РАЗПОРЕДИ ДА СЕ СВИКАТ ЗАСЕДАНИЯ НА ЕПИЗООТИЧНИТЕ КОМИСИИ

Областният управител на Сливен Чавдар Божурски разпореди със своя заповед да бъдат свикани заседания на областната и на общинските епизоотични комисии в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.  Повод за това

Новини Сливен 0 коментара

ТАЗГОДИШНАТА ИЗЛОЖБА НА ХУДОЖНИКА СТОЯН ГЕНЧЕВ ОТВОРИ ВРАТИ В СЛИВЕН

Самостоятелна изложба „Лято 2018“ на художника Стоян Генчев беше открита в галерия „Йордан Кювлиев“ в Сливен. Авторът представя композиции и пейзажи от Сливенската планина. Това е поредната годишна изложба на

Новини Сливен 0 коментара

АРЕСТ ЗА МНОГО ПИЯН ШОФЬОР НА МЕРЦЕДЕС

44-годишен мъж е задържан в РУ-Котел, след като е причинил пътно произшествие в нетрезво състояние. Той е управлявал лек автомобил „Мерцедес“, когато на 11 декември в село Ябланово е отнел

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

four + 17 =