СЪВЕТНИКЪТ ПЛАМЕН КРУМОВ БЕ ПРЕИЗБРАН ЕДИНОДУШНО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС В ОБЩИНА СЛИВЕН

СЪВЕТНИКЪТ ПЛАМЕН КРУМОВ БЕ ПРЕИЗБРАН ЕДИНОДУШНО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС В ОБЩИНА СЛИВЕН

Делегатите на Общинската конференция преизбраха единодушно на поста председател да остане общинския съветник в ОбС Сливен – Пламен Крумов, който е съветник в местния парламент.

За негови заместници бяха избрани бившия общински лидер на СДС в града д-р Тодор Ганчев, Виолета Бинева, Пламен Маринов и Ангел Стефанов. За секретар беше избран Илиян Илчев.

„Много се радвам, че тук сме се събрали толкова много хора, които искат да работят за промяната и по-доброто бъдеще на Сливен.“, каза Пламен Крумов.

Д-р Тодор Ганчев пък заяви, че е много щастлив от присъствието на толкова много млади хора. „Помня как в началото на демокрацията в СДС бяхме предимно млади хора. Надявам се, че същата тази енергия и сега ще вдигне СДС на крака. Ще ви кажа само, че СДС Сливен оцеля през всички тези години именно заради младите хора.“, допълни новоизбраният заместник общински председател.

Делегатите на конференцията номинираха за представител в НИС на СДС от Югоизточен регион младежкия лидер Дончо Златев. Той от своя страна благодари за подкрепата и гласуваното доверие. „Присъствието на бившия и новия лидер на СДС в Сливен доказва, че партията е единна и ще работи за още по-добър резултат на местните избори“, каза Златев, който е и член на Националния съвет на СДС.

Гости на събранието бяха и представители на общинските структури от областта.

Предишна ЕДИН УБИТ И ТРИМА РАНЕНИ ПРИ ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ УЧАСТВА В ГОДИШНА СРЕЩА НА МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ 2018 Г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ПАЦИЕНТ НАПАДНА ФЕЛДШЕР В БЪРЗА ПОМОЩ

На 20 януари, около 11,30 часа, е получен сигнал от ЦСМП-Нова Загора за възникнал инцидент с пациент, който е станал агресивен и е ударил дежурния  фелдшер в спешния център. За

Новини Сливен 0 коментара

АРЕСТ ЗА ДРОГА В НОВА ЗАГОРА

39-годишен мъж е задържан в РУ-Нова Загора за притежание на наркотични вещества. На 9 май, около 13,30 часа, в град Нова Загора патрулен екип спира за проверка лек автомобил „Форд

Новини Сливен 0 коментара

140 КМ/ЧАС ДОСТИГНА СКОРОСТТА НА ВЯТЪРА В СЛИВЕН, СЪБОРЕНО Е ДЪРВО В КВАРТАЛ „ДРУЖБА“

Възникналите два пожара в района на ТЕЦ – Сливен са овладени и локализирани и всички институции са ангажирани с ликвидирането на последиците. Това заяви кметът на община Сливен Стефан Радев.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

four × four =