СЪВЕТНИКЪТ ПЛАМЕН КРУМОВ БЕ ПРЕИЗБРАН ЕДИНОДУШНО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС В ОБЩИНА СЛИВЕН

СЪВЕТНИКЪТ ПЛАМЕН КРУМОВ БЕ ПРЕИЗБРАН ЕДИНОДУШНО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС В ОБЩИНА СЛИВЕН

Делегатите на Общинската конференция преизбраха единодушно на поста председател да остане общинския съветник в ОбС Сливен – Пламен Крумов, който е съветник в местния парламент.

За негови заместници бяха избрани бившия общински лидер на СДС в града д-р Тодор Ганчев, Виолета Бинева, Пламен Маринов и Ангел Стефанов. За секретар беше избран Илиян Илчев.

„Много се радвам, че тук сме се събрали толкова много хора, които искат да работят за промяната и по-доброто бъдеще на Сливен.“, каза Пламен Крумов.

Д-р Тодор Ганчев пък заяви, че е много щастлив от присъствието на толкова много млади хора. „Помня как в началото на демокрацията в СДС бяхме предимно млади хора. Надявам се, че същата тази енергия и сега ще вдигне СДС на крака. Ще ви кажа само, че СДС Сливен оцеля през всички тези години именно заради младите хора.“, допълни новоизбраният заместник общински председател.

Делегатите на конференцията номинираха за представител в НИС на СДС от Югоизточен регион младежкия лидер Дончо Златев. Той от своя страна благодари за подкрепата и гласуваното доверие. „Присъствието на бившия и новия лидер на СДС в Сливен доказва, че партията е единна и ще работи за още по-добър резултат на местните избори“, каза Златев, който е и член на Националния съвет на СДС.

Гости на събранието бяха и представители на общинските структури от областта.

Предишна ЕДИН УБИТ И ТРИМА РАНЕНИ ПРИ ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ УЧАСТВА В ГОДИШНА СРЕЩА НА МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ 2018 Г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТКРИХА 2 ТОНА НЕЛЕГАЛНО ГОРИВО В ПОСТРОЙКА НА ПЪТЯ СЛИВЕН – БУРГАС

Митнически служители откриха 2005 литра нелегално гориво в крайпътна постройка, разположена до отбивка на главен път между Сливен и Бургас. На  23.01.2019 г., екипи на митнически мобилни групи извършват проверка

Новини Сливен

ВЪЛКАН ЯНЕВ НАПУСНА СЛИВЕНСКА МИТРОПОЛИЯ СЛЕД 50 ГОДИНИ ВЯРНА СЛУЖБА, ПОСТЪТ НА СЕКРЕТАР ПОЕ ИВАН МЛЕЧКОВ

31-годишният Иван Млечков е новият секретар на сливенска митрополия. „Завършил съм Духовна семинария в Пловдив и богословие във Великотърновския университет. Досега бях ревизор в митрополията“, заяви пред Sliveninfo Иван Млечков,

Новини Сливен

43-ГОДИШЕН Е ХВАНАТ ДА ШОФИРА СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

  43-годишен водач на лек автомобил „Рено Клио“ е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 23 юли, в 11,30 часа, на бул. „Г.Данчев“ в

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

16 − seven =