СЪВЕТНИКЪТ ПЛАМЕН КРУМОВ БЕ ПРЕИЗБРАН ЕДИНОДУШНО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС В ОБЩИНА СЛИВЕН

СЪВЕТНИКЪТ ПЛАМЕН КРУМОВ БЕ ПРЕИЗБРАН ЕДИНОДУШНО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС В ОБЩИНА СЛИВЕН

Делегатите на Общинската конференция преизбраха единодушно на поста председател да остане общинския съветник в ОбС Сливен – Пламен Крумов, който е съветник в местния парламент.

За негови заместници бяха избрани бившия общински лидер на СДС в града д-р Тодор Ганчев, Виолета Бинева, Пламен Маринов и Ангел Стефанов. За секретар беше избран Илиян Илчев.

„Много се радвам, че тук сме се събрали толкова много хора, които искат да работят за промяната и по-доброто бъдеще на Сливен.“, каза Пламен Крумов.

Д-р Тодор Ганчев пък заяви, че е много щастлив от присъствието на толкова много млади хора. „Помня как в началото на демокрацията в СДС бяхме предимно млади хора. Надявам се, че същата тази енергия и сега ще вдигне СДС на крака. Ще ви кажа само, че СДС Сливен оцеля през всички тези години именно заради младите хора.“, допълни новоизбраният заместник общински председател.

Делегатите на конференцията номинираха за представител в НИС на СДС от Югоизточен регион младежкия лидер Дончо Златев. Той от своя страна благодари за подкрепата и гласуваното доверие. „Присъствието на бившия и новия лидер на СДС в Сливен доказва, че партията е единна и ще работи за още по-добър резултат на местните избори“, каза Златев, който е и член на Националния съвет на СДС.

Гости на събранието бяха и представители на общинските структури от областта.

Предишна ЕДИН УБИТ И ТРИМА РАНЕНИ ПРИ ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ УЧАСТВА В ГОДИШНА СРЕЩА НА МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ 2018 Г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

50-ГОДИШЕН Е СЪС СЧУПЕН НОС СЛЕД ПОБОЙ

На 24 март, в 16,06 часа,  в РУ-Нова Загора е получено съобщение от телефон 112 за пострадало лице, след побой в село Брястово. Пострадалият е мъж на 50-години от същото

Новини Сливен 0 коментара

ТАСКО ЕРМЕНКОВ: МОЛЯ ДА БЪДА ИЗВИНЕН – НАЙ-ИСКРЕНО!

„Никога и по никакъв начин, през живота си, не съм целял създаването на паника и възбуждането на необосновани страхове у хората. В същото време, винаги съм се придържал към убеждението

Новини Сливен 0 коментара

НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ГЕРБ ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ОРГАНИЗИРА ПРИЕМЕН ДЕН В СЛИВЕН

Народният представител от ПП ГЕРБ и заместник – председател на Комисията по образование в Народното събрание Галя Захариева ще се срещне с граждани в Сливен. Приемната ще се проведе на

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

3 + fifteen =