СУШИ БАР „GUEST“ В СЛИВЕН ЗАПОЧВА РАБОТА НА 19 АВГУСТ
18.08.2019 5903 Прегледи

СУШИ БАР „GUEST“ В СЛИВЕН ЗАПОЧВА РАБОТА НА 19 АВГУСТ

Едно от най – популярните заведение в Сливен – суши бар „Guest”, който се намира в S Mall,  до църквата „Св. Димитър”, отново отваря врати в понеделник, 19 август.

„С подновяването на работата сме подготвили изненада за нашите клиенти. Те ще имат възможност да консумират нови видове салати и суши торти”, заяви пред Sliveninfo собственикът на заведението Светлозар Спиридонов.

45-годишният сливналия е професионален готвач вече четвърт век. 10 години е работил в Кипър, където в продължение на 5 години е бил главен готвач в световна франчайз верига. След това Светлозар Спиридонов става главен готвач на 5-звездни кораби, които плават по големи европейски реки.

Днес майстор-готвачът е превърнал суши бара “Guest” в нагледен пример за успешен семеен бизнес. В работата му помагат съпругата Нина и дъщеря му Марион.

„В нашия ресторант важи неписаният закон  „Клиентът е номер едно”. На това подчиняваме цялата си дейност и съм наистина радостен, че успяваме”, споделя Светлозар Спиридонов.

След завръщането си в България той отваря първото в Сливен заведение за суши. Това се случва преди близо 4 години. По това време Светлозар има съдружник. Две години по – късно той превръща бизнеса в семеен, а преди 6 месеца отваря суши бар „Guest” в S Mall. В момента заведението е любимо не само за сливналии, но и за много жители на Ямбол, Стара Загора, Бургас и други градове.

„Рецептата за хубаво суши включва качествени ориз и марината, прясна риба, готварски умения и… любов”, категоричен е Светлозар Спиридонов. Който се гордее с уникалните си суши торти. „ Направихме първата за един рожден ден, малко като експеримент. Днес суши тортите са изключително търсени от малки и големи и за семейни тържества вкъщи, и от клиенти на бара ни”, заявява собственикът.

Храната на заведението е изключително търсена и от клиенти, които пазаруват за вкъщи. Между 70 – 80% от предлаганите изделия са доставки за дома, които в рамките на Сливен са безплатни.

От понеделник суши барът ще предлага и два вида нови салати, с които общият брой на предлаганите салати в заведението става повече от дузина. „Guest” предлага и качествени напитки-задължителната японска бира „Саке” и вина от известна изба.

За клиенти, които не консумират риба и морски дарове, барът предлага алтернативни избори.

„Ние посрещаме гости, а изпращаме приятели”, с усмивка на уста заявява Светлозар Спиридонов.

 

Предишна 46-ГОДИШНА ШОФЬОРКА НА МЕРЦЕДЕС ОТ СЛИВЕН БЛЪСНА И УБИ ПЕШЕХОДЕЦ НА АУТОБАНА
Следваща КАК ЕДНА ЦИГАРА СПАСИ ДЕСЕТКИ ЖИТЕЛИ НА КВ. "НОВО СЕЛО" В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА РЗИ-СЛИВЕН ОТВАРЯ ВРАТИ ЗА БЕЗПЛАТНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА СПИН

Отбелязване на Европейската седмица за изследване за ХИВ и хепатити и Световния ден на СПИН под мотото „Промените се правят от общности” За поредна година международната общност отбелязва 1 декември

Новини Сливен

ЗАЛОВЕНИЯТ С „КАЛАШНИК“ И ДРОГА ОСТАВА В АРЕСТА

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Николай Х. Той е обвинен за това, че на 22.03.2019 г. в гр. Сливен, без надлежно разрешително е произвел

Новини Сливен

НОВА И МОДЕРНА ПЛОЩАДКА ЗА ИГРА Е ИЗГРАДЕНА ЗА ДЕЦАТА ОТ КВАРТАЛ „МЛАДОСТ“ В СЛИВЕН

На изцяло нова и атрактивна детска площадка вече се радват най-малките обитатели на квартал „Младост“. Новото съоръжение се намира до детска градина „Детство“ и е изградено със средства на Община