СТ. КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: УВАЖАЕМИ ПОЛИЦАИ, НЕКА СВ. АРХАНГЕЛ МИХАИЛ ВИ ЗАКРИЛЯ ПО ТРУДНИЯ ПЪТ, КОЙТО СТЕ ИЗБРАЛИ!
08.11.2023 509 Прегледи

СТ. КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: УВАЖАЕМИ ПОЛИЦАИ, НЕКА СВ. АРХАНГЕЛ МИХАИЛ ВИ ЗАКРИЛЯ ПО ТРУДНИЯ ПЪТ, КОЙТО СТЕ ИЗБРАЛИ!

Днес – 8 ноември, когато Православната църква почита Св.Архангел Михаил, българските полицаи отбелязват своя професионален празник.
Началото е поставено през далечната 1924 година, когато по предложение на Светия Синод Архангеловден е избран за празник на българската полиция. Той олицетворява битката на силите на доброто за постигане на мир, ред и правда. На този ден изразяваме уважение към труда на хилядите мъже и жени в униформи, които ежедневно водят битка за справедливост и служат с чест на закона.

Уважаеми съграждани,

Искам да Ви уверя, че българските полицаи служат с чест и достойнство, с готовност да отговорят на големите очаквания към тях. Безрезервно изпълняват високохуманния си дълг към обществото, пренебрегвайки своите семейства и личното си удобство.
Ние не сме сами в нашите ежедневни усилия да гарантираме законността и спокойствието в нашия град. Разчитаме на Вашата помощ, подкрепата и доверие.
Благодарим на местната власт, съд, прокуратура и държавните институциите за добрата съвместна работа.

Уважаеми колеги,

Използвам възможността в този празничен ден да изразя своята дълбока благодарност за проявения професионализъм, готовност и силна воля в изпълнение на нашата основна мисия- да гарантираме сигурност, ред и спокойствието на хората.
Пожелавам на Вас и Вашите семейства здраве, благополучие и лични успехи!
Нека Свети Архангел Михаил Ви закриля и Ви дава вяра и кураж по трудния път, който сте избрали!

Честит празник !

ДИРЕКТОР ОДМВР-СЛИВЕН
СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ

Предишна ПОВТОРНО ПРЕБРОЯВАНЕ НА БЮЛЕТИНИ В ЧАСТ "ПРЕФЕРЕНЦИИ" ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ЩЕ ИМА В ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща ЖЕНА Е СЪС СЧУПЕНА РЪКА СЛЕД КАТАСТРОФА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  – Татко, днес в училището се сетих, че си разказвал как са те оставили да повтаряш класа заради математиката… – И какво искаш да кажеш, Иванчо? – А-а, нищо

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Как полицаят пие „средно кафе“? – Нарежда три чашки една до друга и пие от средната. Седи един върху кофа за боклук и пуши. Идва полицай и му се

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Да се видим в два часа пред Лидл? – Добре, а как ще те позная? – Аз съм мъжа ти, ма!!! Шефът към млад служител: – Имаш нужда от