СТ. КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: СТРЕМИМ СЕ ДА ОТГОВОРИМ НА ВИСОКИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ОЧАКВАНИЯ
юли 5, 2021 577 Прегледи

СТ. КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: СТРЕМИМ СЕ ДА ОТГОВОРИМ НА ВИСОКИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ОЧАКВАНИЯ

Уважаеми съграждани,

За поредна година Министерството на вътрешните работи отбелязва своя професионален празник- 5 юли.

В нашата ежедневна и напрегната работа се стремим да отговорим на високите обществените очаквания.  Основната ни цел е да бъдем непреклонни в отстояване на законните граждански интереси, да гарантираме  бърза реакция, гъвкавост, отзивчивост и разбиране.

През последната година в условия на сложна епидемична обстановка служителите на МВР са на първа линия и полагат всички усилия да запазят живота и здравето на хората. Благодарни сме за разбирането и отговорното поведение на всеки един от Вас.

 

Уважаеми колеги,

Използвам професионалния празник на МВР като възможност официално да изкажа своята благодарност за Вашия труд, професионализъм и всеотдайност. Често те остават незабелязани. Често критиките натежават над добрите дела.  Затова в днешния празничен ден  изразявам своята признателност към всички Вас, които всеки ден с делата си изпълвате със съдържание понятия като дълг, чест и достойнство.

Колеги, с уважение и респект, към това което ежедневно правите, Ви пожелавам спорен и резултатен труд. Нека има житейски късмет, щастие и радост за Вашите семейства, близки и приятели, сполука и по-добри бъдни дни!

Изказваме своята благодарност и към всички партньори, които ни помагат в опазване на законността в нашия град – прокуратура, съд, кметове, държавни институции, неправителствени организации и медии.

Бъдете здрави!

Честит празник!

 

05.07.2021г.                              ДИРЕКТОР ОДМВР-СЛИВЕН

Гр.Сливен                                СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ

 

 

Предишна Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА: ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
Следваща ОДМВР - СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗВА СВОЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК - 5 ЮЛИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ХВАНАХА ПИЯН ШОФЬОР НА ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ

Водач с алкохол 1,40 промила е установен от полицейски служители в град Сливен. На 21 август, около 21,00 часа, на улица „Асенова“ е спрян за проверка товарен автомобил „Ивеко“, управляван

Новини Сливен

С ДЕТСКИ ПРАЗНИК БЕШЕ ОТБЕЛЯЗАН МЕЖДУНАРОДНИЯТ ДЕН НА ДЕТЕТО В РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ” – СЛИВЕН

На 1 юни 2018г., от 10:30 ч., Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен  организира за своите малки читатели и за всички деца на града весел празник с много музика, танци,

Новини Сливен

ПОЛИЦАИ РАЗКРИХА КАНАБИС В НОВОЗАГОРСКО СЕЛО

В началото на седмицата на територията на РУ-Нова Загара е осъществена операция по линия „Наркотици“. Извършени са процесуално-следствени действия в необитаем имот в село Бял кладенец. От мястото полицейските служители