СТ. КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: СТРЕМИМ СЕ ДА ОТГОВОРИМ НА ВИСОКИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ОЧАКВАНИЯ
юли 5, 2021 327 Прегледи

СТ. КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: СТРЕМИМ СЕ ДА ОТГОВОРИМ НА ВИСОКИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ОЧАКВАНИЯ

Уважаеми съграждани,

За поредна година Министерството на вътрешните работи отбелязва своя професионален празник- 5 юли.

В нашата ежедневна и напрегната работа се стремим да отговорим на високите обществените очаквания.  Основната ни цел е да бъдем непреклонни в отстояване на законните граждански интереси, да гарантираме  бърза реакция, гъвкавост, отзивчивост и разбиране.

През последната година в условия на сложна епидемична обстановка служителите на МВР са на първа линия и полагат всички усилия да запазят живота и здравето на хората. Благодарни сме за разбирането и отговорното поведение на всеки един от Вас.

 

Уважаеми колеги,

Използвам професионалния празник на МВР като възможност официално да изкажа своята благодарност за Вашия труд, професионализъм и всеотдайност. Често те остават незабелязани. Често критиките натежават над добрите дела.  Затова в днешния празничен ден  изразявам своята признателност към всички Вас, които всеки ден с делата си изпълвате със съдържание понятия като дълг, чест и достойнство.

Колеги, с уважение и респект, към това което ежедневно правите, Ви пожелавам спорен и резултатен труд. Нека има житейски късмет, щастие и радост за Вашите семейства, близки и приятели, сполука и по-добри бъдни дни!

Изказваме своята благодарност и към всички партньори, които ни помагат в опазване на законността в нашия град – прокуратура, съд, кметове, държавни институции, неправителствени организации и медии.

Бъдете здрави!

Честит празник!

 

05.07.2021г.                              ДИРЕКТОР ОДМВР-СЛИВЕН

Гр.Сливен                                СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ

 

 

Предишна Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА: ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
Следваща ОДМВР - СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗВА СВОЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК - 5 ЮЛИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА 20 МАЙ ИЗРАЗЯВАМЕ СЪПРИЧАСТНОСТТА СИ СЪС ЗАСЕГНАТИТЕ ОТ ХИВ

Международният ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ, който традиционно се отбелязва в третата неделя на месец май, тази година преминава под мотото „ПОДГОТОВКАТА ЗА БЪДЕЩЕТО СЕ ОСНОВАВА НА ОПИТА

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ АФУЗОВ: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ГИМНАЗИИ В СЛИВЕН ИМАТ НАЛЕЖАЩА НУЖДА ОТ УЧЕНИЧЕСКО ОБЩЕЖИТИЕ

В Сливен ще се търсят възможности за осигуряване на общежитие за пътуващите ученици от гимназиалния курс. Инициативата на областния управител Минчо Афузов и екипът му бе подкрепена на организирана по

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ СЕ СРЕЩНА С ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПАЗАРА ЗА ПЛОДОВЕ, ЗЕЛЕНЧУЦИ И ЦВЕТЯ

Областният управител Минчо Афузов  проведе среща с местни производители на плодове и зеленчуци и ръководството на „Пазар за плодове, зеленчуци и цветя“ АД – Сливен. Целта бе да се обсъди предстоящата