СТ.КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: СТРЕМИМ СЕ ДА ОТГОВОРИМ НА ВИСОКИТЕ ОЧАКВАНИЯ НА ОБЩЕСТВОТО КЪМ НАС И НАШАТА РАБОТА
04.07.2024 1934 Прегледи

СТ.КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: СТРЕМИМ СЕ ДА ОТГОВОРИМ НА ВИСОКИТЕ ОЧАКВАНИЯ НА ОБЩЕСТВОТО КЪМ НАС И НАШАТА РАБОТА

Уважаеми съграждани,

На 5 юли отбелязваме 145 години от подписването на Указ №1 от княз Александър Батенберг, с който се създава Министерство на вътрешните работи и се поставят основите на държавността в следосвобожденска България.

За близо век и половина МВР преминава през различни исторически превратности с епизоди на спадове и на възход, но винаги със стремеж да доказва, че е една добре работеща институция. Институция, отстояваща принципите, заложени в годините на Освобождението, завещани ни от революционери, общественици, хуманисти и родолюбци, милеещи за българското и работещи за силна и независима България.

През всичките години вътрешното ведомство е било натоварено с много отговорности и към него е имало големи очаквания. В нашата ежедневна работа се стремим да гарантираме бърза реакция, гъвкавост, резултатност, отзивчивост и разбиране. Стремим се нашата работа и резултатите, които постигаме, да бъде на висотата на Вашите очаквания.

Скъпи колеги,

За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя по случай 145 години от създаването на Министерство на вътрешните работи.

В празничния ден изказвам благодарност към Вашия труд, професионализъм  и всеотдайност.   Да работиш в МВР не е лека задача. За това са нужни сърце и душа. Необходими са лични качества, много усилия, последователност и най-важното – вяра на всеки един от нас в избрания професионален път, независимо от предизвикателствата, пред които се изправяме.

Пожелавам Ви здраве, много късмет и щастие на Вас и Вашите семейства!

Изказвам благодарност към всички партньори, които ни помагат в опазване на законността и реда в нашия град – прокуратура, съд, кметове, държавни институции, неправителствени организации , медии и граждани.

Убедени съм, че постигнатите добри резултати се дължат на общите ни усилия.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

04.07.2024г.                                       ДИРЕКТОР ОДМВР-СЛИВЕН

Гр.Сливен                                          СТАРШИ КОМИСАР

ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ

 

Предишна ЗАДЪРЖАХА МЪЖ, ПРЕБИЛ ЖЕНА
Следваща ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ЧАВДАР БОЖУРСКИ ПОЗДРАВИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИКРОСКОП С DEEP LEARNING АЛГОРИТМИ ПОМАГА В НАЙ-ПРЕЦИЗНОТО ИЗСЛЕДВАНЕ НА ЦИТОНАМАЗКИ В „ЛИНА“

Медицинска лаборатория „ЛИНА” разполага с единствения по рода си в България сканиращ микроскоп West Medica. Той е изключителен помощник в превенцията на рака на маточната шийка, тъй като на него

Новини Сливен

РЪСТ НА ЗАРАЗЕНИТЕ ЛИЦА С COVID-19 В ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА

147 са новите случаи на COVID-19 през изминалата седмица на територията на община Сливен. Излекуваните лица са 83, 9 души са починали. Активните случаи към днешна дата са 299. За

Новини Сливен

БСП – НОВА ЗАГОРА ИЗДИГНА РУМЕН ХРИСТОВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА

Румен Христов е кандидатът за кмет на БСП в Община Нова Загора. Решението за това взе общинската конференция на червените. 57-годишният Румен Христов е агроном по образование, а 11 г.