СТРИКТЕН КОНТРОЛ НА ВХОДА И ИЗХОДА НА СЛИВЕН, ИМА НОВО КПП НА СЕЛИЩЕТО
април 17, 2020 1960 Прегледи

СТРИКТЕН КОНТРОЛ НА ВХОДА И ИЗХОДА НА СЛИВЕН, ИМА НОВО КПП НА СЕЛИЩЕТО

Предвид необходимостта от стриктен контрол на входа и изхода от град Сливен, е изграден контролно-пропускателен пункт и на местността Селището до военното поделение. Това съобщиха оп полицията по време на днешното заседание на Общинския кризисен щаб.

Излизането и влизането през всички КПП-та се извършва при стриктно спазване на заповедта на министъра – предоставяне на информация за постоянен или настоящ адрес, служебна бележка за месторабота, за обработване на земеделски земи, обслужващи фирми. През последното денонощие на дежурния телефон на Общината са получени общо 58 сигнала. Над 30 от тях са за струпване на повече хора на едно място, един сигнал за неспазване на карантина и по два сигнала за неспазване на санитарно-хигиенните изисквания в магазини и завърнали се от чужбина.

Предишна 39-ГОДИШНА ЖЕНА Е ВТОРАТА ЗАРАЗЕНА С COVID - 19 В ЯМБОЛ
Следваща ОЩЕ ЕДИН СЛУЧАЙ НА КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВА НОВИ СЛУЧАЯ НА COVID – 19 В СЛИВЕН

24 са новите случаи от последното денонощие. 10 души са приети в болница. Изследвани са 874 лица, активните области са 5. Това съобщи на брифинг на оперативния щаб главният държавен здравен

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 17. 07. 2018 г. (вторник)  до 15.00 ч. ще бъде прекъснато водоподаването на част от кв.

Новини Сливен

ДОКУМЕНТИ ЗА ТЕЛК И РКМЕ- РЗИ ЩЕ СЕ ПРИЕМАТ САМО ПО ПОЩАТА

Във връзка с потвърден случай на COVID-19 инфекция в състава на ТЕЛК и въведени противоепидемични мерки от държавен здравен инспектор, съобщаваме, че за периода от 28.10.2020г. до 08.11.2020г. ТЕЛК-Сливен и