СТРЕЛБИ НА „БАТМИШ“ ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ И ПРЕЗ АПРИЛ
01.04.2022 820 Прегледи

СТРЕЛБИ НА „БАТМИШ“ ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ И ПРЕЗ АПРИЛ

Център за подготовка на специалисти обяви датите за месец април на планираните стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен. Ученията ще започнат от 4 април и ще продължат на 5, 6, 7, 8, 15 и 20 – от 8.30 до 16 ч., на 11, 12, 13 и 14 март – от 8.30 до 22 ч.

За да се избегнат инциденти, живеещите в този район трябва да се съобразяват с предупредителните табели и да не навлизат в забранителните зони. Собствениците на ферми трябва да предприемат и адекватни мерки за защита на животните си.

Предишна В ЯМБОЛ ЗАПОЧНА ДЪЛГООЧАКВАН РЕМОНТ НА ЕДНА ОТ ГЛАВНИТЕ УЛИЦИ С ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА
Следваща ПЕНСИОНЕР ОТ СЛИВЕН Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ КАРИКАТУРИСТ ПУБЛИКУВАЛ В ПЛЕЙБОЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АНТОНОВДЕН Е

Православната църква почита днес паметта на Преподобния Антоний Велики, празникът е наричан от народа Антоновден. Антоний Велики е роден около 251 г. в село близо до Йераклеопол, което се намира

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 30.12 2019 /Понеделник/ поради авария е нарушено водоподаването в кв. „Надежда“ от 06.30 часа. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Новини Сливен

МАЯ МАНОЛОВА: СТЕФАН ПАСКОВ Е СЪРЦАТ И ОТДАДЕН ЧОВЕК, КОЙТО ЩЕ РАБОТИ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ НА СЛИВЕН И ОБЛАСТТА

Водачът на листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Стефан Пасков е човекът на „Изправи се БГ! в Сливен още от създаването на гражданската платформа. Това каза днес в Пресклуба