СТРЕЛБИ НА „БАТМИШ“ ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ И ПРЕЗ АПРИЛ
април 1, 2022 391 Прегледи

СТРЕЛБИ НА „БАТМИШ“ ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ И ПРЕЗ АПРИЛ

Център за подготовка на специалисти обяви датите за месец април на планираните стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен. Ученията ще започнат от 4 април и ще продължат на 5, 6, 7, 8, 15 и 20 – от 8.30 до 16 ч., на 11, 12, 13 и 14 март – от 8.30 до 22 ч.

За да се избегнат инциденти, живеещите в този район трябва да се съобразяват с предупредителните табели и да не навлизат в забранителните зони. Собствениците на ферми трябва да предприемат и адекватни мерки за защита на животните си.

Предишна В ЯМБОЛ ЗАПОЧНА ДЪЛГООЧАКВАН РЕМОНТ НА ЕДНА ОТ ГЛАВНИТЕ УЛИЦИ С ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА
Следваща ПЕНСИОНЕР ОТ СЛИВЕН Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ КАРИКАТУРИСТ ПУБЛИКУВАЛ В ПЛЕЙБОЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УВЕЛИЧАВАТ СЕ ЗАРАЗЕНИТЕ С КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН, ПУНКТОВЕТЕ ЗА ВАКСИНАЦИЯ РАБОТЯТ ЕЖЕДНЕВНО

Заболеваемостта от COVID-19 в област Сливен нараства, въпреки че броят на заразените остава под средното ниво за страната, съобщиха от Областния кризисен щаб. През изминалата седмица са регистрирани 24 нови случая при

Новини Сливен

УПРАВИТЕЛЯТ НА „ВиК“ – СЛИВЕН ИНЖ. СЕВДАЛИН РАШЕВ: „ЕДИННАТА ЦЕНА НА ВОДАТА ЗА ЦЯЛАТА ОБЛАСТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА“

По повод протестите на жителите на с. Сотиря против новата цена на водата в населеното място, на пресконференция в пресклуба на БТА в Сливен, управителят на „В и К“ –

Новини Сливен

РЗИ – СЛИВЕН СЪВЕТВА КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ЗДРАВЕТО СИ В ТОПЛОТО ВРЕМЕ

Предстои лятото – сезон на ваканциите и отпуските, времето в което прекарваме най-дълго на открито. Чакаме го с нетърпение и огромна радост, но готови ли сме да го посрещнем здрави.