СТРЕЛБИТЕ НА „БАТМИШ“ ПРОДЪЛЖАВАТ И ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ
31.01.2022 617 Прегледи

СТРЕЛБИТЕ НА „БАТМИШ“ ПРОДЪЛЖАВАТ И ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Център за подготовка на специалисти обяви датите на планираните за месец февруари стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен.

Ученията ще започнат от 2 февруари и ще продължат на 3, 7, 8, 9, 10, 15, 16, 17, 21, 22 и 23 февруари – от 8.30 до 13.30 ч., на 4, 11, 14 и 18 февруари,  ще се провеждат във времето от 8.30 ч. до 16 ч. На 28 февруари, стрелбите ще започнат от 9 ч. и ще продължат до 20 ч.

За да не се допускат инциденти, живеещите в този район трябва да се съобразяват с предупредителните табели и да не навлизат в забранителните зони. Собствениците на ферми трябва да предприемат и адекватни мерки за защита на животните си.

 

 

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДНЕС ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СЛИВЕН ОСТАВА БЕЗ ВОДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДПС – СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИ В НАЦИОНАЛНОТО ОТКРИВАНЕ НА КАМПАНИЯТА

Сливенската структура на ДПС взе участие в националното откриване на кампанията на движението, което се проведе онлайн. В представянето на сливенската листа взе участие и Хатидже Георгиева, която е водач.

Новини Сливен

ПИЯН ШОФЬОР Е ХВАНАТ ТАЗИ НОЩ В ТВЪРДИЦА

39-годишен водач на лек автомобил „Сеат Кордоба“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 15 февруари, в 23,50 часа, на ул. „Княз Борис

Новини Сливен

КОЛА СЪС СИНЯ ЛАМПА ПАРКИРА НА ТРОТОАРА, НЯМА КОЙ ДА САНКЦИОНИРА ШОФЬОРА

Мястото е паркингът зад Художествената галерия „Димитър Добрович“. Времето 11.30 – 12 часа. На тротоара е паркирана кола със синя лампа – неправилно. Въпросното място е любимо за служителите на