СТЕФКА ШЕВКЕНОВА ЗАЕ МЯСТОТО НА МАРИЕТА ПЕТКОВА В ЛИСТАТА НА БСП

СТЕФКА ШЕВКЕНОВА ЗАЕ МЯСТОТО НА МАРИЕТА ПЕТКОВА В ЛИСТАТА НА БСП

Стефка Шевкенова, която се занимава с бизнес, зае 11-то място в листата на БСП-Сливен за съветници, научи Sliveninfo. Това стана с решение на общинския съвет на БСП на пленум, проведен в петък вечерта. Мариета Петкова напусна листата в края на общинската конференция преди две седмици.

Място № 18 в листата заема адвокат Сиво Сивов, който е бивш летец.

В червената листа влизат още майорът от резерва Митко Манев, който оглавява запасното войнство в Община Сливен и полковникът от резерва Иван Киряков, който е шеф на тракийското дружество и настоящ съветник.

Предишна АБВ - СЛИВЕН РЕШИ ДА ПОДКРЕПИ КОЛЬО МИЛЕВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА
Следваща ГЕРБ - СЛИВЕН ПОДКРЕПИ ИНИЦИАТИВАТА "ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО" И СЕ ВКЛЮЧИ В ПОЧИСТВАНЕТО НА ПП "СИНИТЕ КАМЪНИ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩО 38 ИЗЛЕКУВАНИ В СЛИВЕН, 14 АКТИВНИ СЛУЧАИ С КОВИД – 19

Справката на Националната информационна система на Министерството на здравеопазването за заболеваемостта от Ковид-19 в община Сливен към 10 май сочи, че активните случаи са 14. Излекувани са 38 човека, а

Новини Сливен

СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ И 30 – ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА „СЪЮЗА НА ИНВАЛИДИТЕ В БЪЛГАРИЯ“

„Сдружение общинска организация на инвалидите – Сливен“ отбеляза Международния ден на хората с увреждания и 30-годишния юбилей на ,,Съюза на инвалидите в България”. В Клуба на инвалида заместник-кметът Пепа Чиликова

Новини Сливен

ППМГ СЛИВЕН СРЕД ПИЛОТНИТЕ УЧИЛИЩА, КОИТО ВЪВЕЖДАТ ОБУЧЕНИЕ ПО ПРАКТИЧНИ ФИНАНСИ

ППМГ „Добри Чинтулов“ е сред 25-те пилотни училища в страната, получили предложение за въвеждане на интерактивно учебно съдържание по финансова грамотност за ученици в 9. и 10. клас „Практични финанси“.