СТЕФАН РАДЕВ ЩЕ ДАДЕ СТАРТ НА КАМПАНИЯ СРЕЩУ АГРЕСИЯТА – „ЧУЙ МЕ! НИТО ЕДИН ПОВЕЧЕ!”
28.02.2024 1519 Прегледи

СТЕФАН РАДЕВ ЩЕ ДАДЕ СТАРТ НА КАМПАНИЯ СРЕЩУ АГРЕСИЯТА – „ЧУЙ МЕ! НИТО ЕДИН ПОВЕЧЕ!”

Кампания срещу агресията и насилието „Чуй ме! Нито един повече!” ще стартира в Сливен на 29 февруари. Нейното начало ще бъде поставено в Общината от кмета Стефан Радев, под чиято егида е събитието. Лице на кампанията е актьорът и музикант Владимир Михайлов.

Организатори са Община Сливен и Младежки дом-Сливен, в партньорство с редица организации, образователни институции и младежки структури. Това е кампания за обединяване на усилията на местни институции, неправителствени организации, граждански групи и медии за общи действия против агресията и насилието. Каузата може да бъде успешна чрез солидаризиране на обществото, най-вече на децата и младите хора, чрез осъзнаване на ценности като взаимопомощ, съпричастност, добротворство, състрадателност, милосърдие и хармония в отношенията.

В рамките на кампанията ще се включват местни и национални обществени авторитетни личности и лидери. Ще бъдат провеждани срещи-беседи с ученици и млади хора. За решаване на проблемите с емпатия, добронамереност и хармонично общуване между младите хора е необходимо да се променят враждебните, груби и агресивни взаимоотношения в средата около нас и он-лайн пространството, смятат организаторите.

 

 

 

Предишна В КЕРМЕН ЗАПОЧВА ИЗГРАЖДАНЕТО НА НОВ ПЪТЕН И ПЕШЕХОДЕН НАДЛЕЗ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

18-ГОДИШНАТА СИМОНА РАЧЕВА БЕШЕ ИЗБРАНА ЗА МИС СЛИВЕН 2019 Г.

Снощи се проведе бляскавият спектакъл „Мис Сливен“. Зала „Сливен“ не успя да побере цялата публика, която искаше да се наслади на красивото шоу. В състезанието участваха 10 момичета от града

Новини Сливен

ОТКРАДНАХА 60 ОВОЩНИ ДРЪВЧЕТА

Кражба на овощни дръвчета разследват служители на РУ-Твърдица. Заявлението за кражбата е подадено от 53-годишния собственик. От имота му в село Сборище е извършена кражба на  60 овощни дръвчета- круша

Новини Сливен

ТЯ МЕЧТАЕ ЗА ПОВЕЧЕ УСМИХНАТИ ЛИЦА В СЛИВЕН

Тя излъчва финес и елегантност. Говори тихо, но ясно и категорично. Като заместник кмет на Община Сливен по хуманитарните дейности Пепа Чиликова успя да наложи себе си с мека сила.