СТЕФАН РАДЕВ: С НОМЕР 43 СЛИВНАЛИИ ЩЕ ИМАТ ПО-ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ И РАБОТА

СТЕФАН РАДЕВ: С НОМЕР 43 СЛИВНАЛИИ ЩЕ ИМАТ ПО-ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ И РАБОТА

Кандидатът за втори мандат за кмет на Сливен от ГЕРБ Стефан Радев представи новоизбраните общински съветници и кандидатите за кметове на населени места, които ще се явят на балотаж на 3 ноември. Освен за кмет на община Сливен, на балотаж трябва да бъдат избрани кметовете на още седем села. За доверието на хората в неделя излизат за с. Самуилово – Красимир Кръстев, за Крушаре – Димо Станков, в Тополчане – Петър Илиев, за с. Драгоданово – Станчо Станчев, с. Калояново -Танчо Петров, в село Сотиря – Димитър Андонов и за село Бяла – Живко Желев.

„Призовавам всички за по-голяма активност на балотажа в неделя, защото само от нас зависи как ще продължи развитието на нашата община. Нека не оставяме някой друг да решава вместо нас съдбата на нашия град и нашите села. Убеден съм, че заедно ще можем да направим ПОВЕЧЕ ЗА ХОРАТА ТУК! С номер 43 сливналии ще имат по-добри условия за живот и работа“, заяви Стефан Радев.

Той отново благодари на всички, които са упражнили правото си на глас на първия тур на местните избори. „С участието си в изборния ден на 27 октомври, гласуващите показаха, че милеят за Сливен и имат активна гражданска позиция. Много важна част от нашия отбор са и кметовете на град Кермен и селата, които са най-близо до хората в населените места и познават добре проблемите и нуждите им“, заяви Стефан Радев.

Той представи и новите 17 общински съветници от ГЕРБ, които влизат в Общински съвет. Освен Стефан Радев, който освен кандидат за кмет е и водач на листата, са общинският председател на партията Здравко Костадинов, Димитър Митев – председател на Общински съвет в първия мандат на кмета Стефан Радев, д-р Димитър Павлов, Христо Котов, Тодор Братанов,  Лидия Димитрова, Милен Петков, Любомир Захариев, Дора Ескидарова, Керанка Стамова, Станимир Комбалов, Юлия Гавазова, Георги Стоянов, Йордан Стефанов, Радост Костова и Славена Шейтанова.

„Това е силният отбор на ГЕРБ в Общинския съвет през мандат 2019 – 2023 година. Това сме хората, които ще работим за реализирането на нашата програма. Това беше и единствената програма, която видяхме в предизборната кампания“, каза още Стефан Радев. Той заяви, че Програмата е отворена и в нея място ще намерят и предложения на граждани, които са постъпили през последния месец. Радев бе категоричен, че само работещ екип със силна подкрепа ще може да реализира амбициозната програма, с която той и екипа му се явяват на тези избори. Стефан Радев изрази удовлетворението си от това, че на 27 октомври бяха избрани кметове от ГЕРБ на град Кермен и още 11 населени места.

 

Предишна ДРАГОМИР СТОЙНЕВ В СЛИВЕН: ГЕРБ СА ПРИТЕСНЕНИ
Следваща ДИМО СТАНКОВ ГЛЕДА КЪМ ПЕТИ КМЕТСКИ МАНДАТ В КРУШАРЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

В ЯМБОЛ ЗАДЪРЖАХА ИЗВЪРШИТЕЛ НА ГРАБЕЖ

Криминалисти от РУ- Ямбол задържаха 28-годишен извършител на грабеж. На 9 март около 19:50 часа, 53-годишна жителка на областния град съобщила в полицията, че малко по–рано същия ден, на ул.

Новини Ямбол

СЕЛИМИНОВСКОТО ЧИТАЛИЩЕ „СВЕТЛИНА“ С НАПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЕН ПОКРИВ

С напълно възстановен покрив е намиращото се в село Селиминово читалище „Светлина“, съобщи заместник – кметът Румен Иванов. В края на месец септември, поради лошото време хидроизолацията на покрива е

Новини Ямбол

ПРЕДСТОИ ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА ТРИ ОБНОВЕНИ ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ В ЯМБОЛ

На 04 септември, вторник, с официална церемония ще бъдат открити три обновени детски заведения в Ямбол. В 10.00 часа е началото на церемонията в Детска ясла „Мечо Пух“, от 11.00