СТЕФАН РАДЕВ: С НОМЕР 43 СЛИВНАЛИИ ЩЕ ИМАТ ПО-ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ И РАБОТА

СТЕФАН РАДЕВ: С НОМЕР 43 СЛИВНАЛИИ ЩЕ ИМАТ ПО-ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ И РАБОТА

Кандидатът за втори мандат за кмет на Сливен от ГЕРБ Стефан Радев представи новоизбраните общински съветници и кандидатите за кметове на населени места, които ще се явят на балотаж на 3 ноември. Освен за кмет на община Сливен, на балотаж трябва да бъдат избрани кметовете на още седем села. За доверието на хората в неделя излизат за с. Самуилово – Красимир Кръстев, за Крушаре – Димо Станков, в Тополчане – Петър Илиев, за с. Драгоданово – Станчо Станчев, с. Калояново -Танчо Петров, в село Сотиря – Димитър Андонов и за село Бяла – Живко Желев.

„Призовавам всички за по-голяма активност на балотажа в неделя, защото само от нас зависи как ще продължи развитието на нашата община. Нека не оставяме някой друг да решава вместо нас съдбата на нашия град и нашите села. Убеден съм, че заедно ще можем да направим ПОВЕЧЕ ЗА ХОРАТА ТУК! С номер 43 сливналии ще имат по-добри условия за живот и работа“, заяви Стефан Радев.

Той отново благодари на всички, които са упражнили правото си на глас на първия тур на местните избори. „С участието си в изборния ден на 27 октомври, гласуващите показаха, че милеят за Сливен и имат активна гражданска позиция. Много важна част от нашия отбор са и кметовете на град Кермен и селата, които са най-близо до хората в населените места и познават добре проблемите и нуждите им“, заяви Стефан Радев.

Той представи и новите 17 общински съветници от ГЕРБ, които влизат в Общински съвет. Освен Стефан Радев, който освен кандидат за кмет е и водач на листата, са общинският председател на партията Здравко Костадинов, Димитър Митев – председател на Общински съвет в първия мандат на кмета Стефан Радев, д-р Димитър Павлов, Христо Котов, Тодор Братанов,  Лидия Димитрова, Милен Петков, Любомир Захариев, Дора Ескидарова, Керанка Стамова, Станимир Комбалов, Юлия Гавазова, Георги Стоянов, Йордан Стефанов, Радост Костова и Славена Шейтанова.

„Това е силният отбор на ГЕРБ в Общинския съвет през мандат 2019 – 2023 година. Това сме хората, които ще работим за реализирането на нашата програма. Това беше и единствената програма, която видяхме в предизборната кампания“, каза още Стефан Радев. Той заяви, че Програмата е отворена и в нея място ще намерят и предложения на граждани, които са постъпили през последния месец. Радев бе категоричен, че само работещ екип със силна подкрепа ще може да реализира амбициозната програма, с която той и екипа му се явяват на тези избори. Стефан Радев изрази удовлетворението си от това, че на 27 октомври бяха избрани кметове от ГЕРБ на град Кермен и още 11 населени места.

 

Предишна ДРАГОМИР СТОЙНЕВ В СЛИВЕН: ГЕРБ СА ПРИТЕСНЕНИ
Следваща ДИМО СТАНКОВ ГЛЕДА КЪМ ПЕТИ КМЕТСКИ МАНДАТ В КРУШАРЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ЗАЛОВИХА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ

На 09.09.2018 г. на територията обслужвана от  РУ-Елхово е проведена полицейска операция с участието на служители на сектор „ПКП“ при отдел“Криминална полиция „ и РУ-Елхово. В хода на проведените издирвателни

Новини Ямбол

ТРИМА БРАТЯ ПОЛУЧИХА ПО ШЕСТ ГОДИНИ ЗАТВОР

По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Ямбол бяха наложени три наказания от по шест години „лишаване от свобода“ спрямо Господин И., Тодор И. и Янко И. Те са

Новини Ямбол

БОЙКО БОРИСОВ: ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТПУСКА 27 МЛН. ЛЕВА ЗА НОВА БОЛНИЦА В ЯМБОЛ

На утрешното заседание на Министерски съвет ще бъдат гласувани 27 млн. лева за довършването на новата болница в Ямбол. Това обяви днес премиерът Бойко Борисов при посещението си в града.