СТЕФАН РАДЕВ ОБЯВИ КОИ ИДЕИ НА СЛИВНАЛИИ ВЛИЗАТ В УПРАВЛЕНСКАТА МУ ПРОГРАМА
27.10.2023 550 Прегледи

СТЕФАН РАДЕВ ОБЯВИ КОИ ИДЕИ НА СЛИВНАЛИИ ВЛИЗАТ В УПРАВЛЕНСКАТА МУ ПРОГРАМА

Стефан Радев представи приоритетите от допитването до хората, които ще залегнат в програмата му за управление в третия мандат. В последния ден от предизборната кампания Стефан Радев, кандидатите за общински съветници от ГЕРБ и кандидатите за кметове на населени места обобщиха инициативата “Заедно работим за Сливен”, в която се събираха идеи за развитието на общината.

„В последния месец заедно с моя екип проведохме десетки срещи с нашите съграждани и хората от всички населени места в общината. По време на цялата кампания бе активна инициативата “Заедно работим за Сливен”, в която събирахме добри идеи за развитието на общината. Обобщихме всички мнения. Видяхме кои са изпълними и те ще станат неразделна част от програмата ни, ако отново ни се доверите в неделя“, каза Стефан Радев.

На специално събитие в зала „Сливен“ кандидатът за кмет от ГЕРБ припомни 7-те основни приоритета за третия му управленски мандат. „Избрахме да закрием кампанията си без фанфари, шумни и атрактивни шоута. Така управляваме вече осем години. Изправихме Общината на крака и постигнахме стратегическата промяна – да не мислим за оцеляване, а да мечтаем“, каза още Радев.

Основните 7 приоритета за мандат 2023 – 2027 г. са:

  1. Икономическо развитие и условия за по-високи доходи
  2. Детско здравеопазване
  3. Красива градска среда
  4. Образователна инфраструктура
  5. Нови социални услуги
  6. По-зелен Сливен
  7. Условия за масов спорт

„Ще продължим да следваме целите си отговорно и да постигаме високи резултати, защото каузата Сливен е важна. Към нашите приоритети, прибавяме още няколко идеи, които получихме от гражданите на Сливен – поставяне на светофар на кръстовището до полицията, нови зелени и облагородени площи, да стимулираме изучаването на инженерни специалности от младите хора, за обогатяване на културния календар и организирането на събития не само в центъра, но и в големите квартали – нещо, което също получихме като обратна връзка от Вас. Радвам се, че по-голямата част от предложенията на моите съграждани бяха за неща, които вече са част от нашата управленска програма. Това ни дава увереност, че сме на прав път в работата си! Не забравяйте – вратите ни винаги са били отворени за гражданите на Сливен. Отвореното, прозрачно управление е и нещото, което смятаме да продължим. Искаме да работим на още по-високи обороти, защото Сливен няма време за губене!“, заяви Стефан Радев.

Той призова жителите на Сливен и всички 44 населени места в общината да се доверят на кандидатите от листата с номер 7.

„Доверете ни се в неделя, за да постигнем по-добър живот за всички в общината!

Гласувайте с номер 7 в бюлетините за кмет и общински съветници, за да продължим да РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН!“, призова Стефан Радев.

#РаботимЗаСливен

Предишна ИНЖ.МАРИНЧО ХРИСТОВ: НЯМАМЕ ОЩЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЗА ГУБЕНЕ!
Следваща ПЛАМЕН КРУМОВ: ГЛАСУВАЙТЕ!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГОРЯ ЦЕХ ЗА ПЕЛЕТИ

На 7 април,  около 13,36 часа, в индустриалната зона на град Твърдица е възникнал пожар в цех за пелети. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Твърдица. Пострадали няма. Унищожени

Новини Сливен

ЕДИН УБИТ И ТРИМА РАНЕНИ ПРИ КАТАСТРОФА С ОПЕЛ, КАРАН ОТ ПИЯН ШОФЬОР

Пътно произшествие с един загинал и трима ранени е станало тази нощ на път ІІ-66. Сигналът е получен в дежурната част на РУ-Сливен днес в 00,35 часа. На около 100

Новини Сливен

ГЕНЕРАЛ КОЛЬО МИЛЕВ ПРИЕ ГРАЖДАНИ

Народният представител от БСП Кольо Милев, който е генерал от резерва, прие граждани в червената централа. „Всеки идва с личните си проблеми и се надява на помощ. След такъв приемен