СТЕФАН РАДЕВ БЕ ПОКАНЕН ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА ПРЕСТИЖНА АСОЦИАЦИЯ

СТЕФАН РАДЕВ БЕ ПОКАНЕН ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА ПРЕСТИЖНА АСОЦИАЦИЯ

ГЕРБ Сливен използва абсолютно законно и възмездно фоайето на зала “Сливен” за две от предизборните си мероприятия. За организирането им е сключено споразумение и от партията е платен наем. Събитията са съобразени и с календара на залата, за да не се застъпват с други прояви, организирани там.

Общинската структура дава информацията в отговор на неясно конструирано питане, гласящо:  “Те искат да знаят използва залата за предизборна агитация от досегашния кмет Стефан Радев при посещенията на министри от ГЕРБ в Сливен” (запазен е оригиналният правопис и формулировка в прессъобщението на БСП).

Събитията, в които кандидатите под номер 43 в листата използват фоайето на залата, са две, съответно – за представяне на приоритетите в образователната сфера (където министърът на образованието Красимир Вълчев подкрепи предложенията на Стефан Радев) и за приоритетите в културния ресор (събитие, на което министърът на културата Боил Банов оцени високо постигнатото от екипа на Радев).

От ГЕРБ Сливен вярват, че общинската инфраструктура не трябва да се ползва безвъзмездно за политическа агитация и затова съвестно заплащат наем за помещенията, в които правят акцентните си събития. С проведените две събития в рамките на кампанията ГЕРБ Сливен е помогнало за по-сериозна запълняемост на обекта от средната, изчислена от щаба на БСП. Нещо повече – вече е разработена нова територия, която да допълни функционалността на залата. По подобен начин се усвояват пространствата на НДК и “Арена Армеец” в столицата, както и подобни обекти в страната.

Именно заради това днес Стефан Радев официално получи покана за членство в Асоциацията за насърчаване и развитие на спортна и развлекателна инфраструктура. Мисията на АНРСРИ е да насърчава процесите на устойчивото развитие в областта на развлекателната инфраструктура; събитията провеждащи се в тях; разгръщането на инициативи за реализиране на проекти, дейности и програми.

Асоциацията се занимава с координиране и управление на интегрирани национални и международни проекти за изграждане на професионална платформа в тази сфера и популяризиране на съществуващите стандарти в областта на спортната и развлекателна инфраструктура, взаимствани от установените международни практики, с цел успешното им адаптиране и прилагане в България и региона.

Членовете на организацията имат доказан опит в управлението на някои от най-големите културни и спортни обекти у нас. Сред тях има и експерти, специализирали в Европейския институт за стратегическо и оперативно управление на зали и стадиони.

От Асоциацията са готови да направят функционален анализ на културната инфраструктура в града и да допълнят стратегията на Стефан Радев с още добри идеи за развитието на зала “Сливен” и останалите обекти в ресора.

Предишна ИЗВЕСТНА АДВОКАТКА ОТ СЛИВЕН ПРАЗНУВА ЮБИЛЕЙ
Следваща ЩЕ ПОПРАВИМ ГРЕШКАТА НА ЛЕЧКОВ, МИЛЕВ И РАДЕВ! ЗА МАЛЦИНСТВАТА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА, И ЗА СЕЛАТА ЩЕ СА ОТГОВОРНИ ОТДЕЛНИ ЗАМ.-КМЕТОВЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВАМА ОТИВАТ НА СЪД ЗА МАРИХУАНА

Притежаване на наркотици е установено от служители на РУ-Сливен в хода на полицейски проверки, извършени през почивните дни. На 4 ноември, при осъществяване на процесуално-следствени действия в дома на 45-годишния

Новини Сливен

ОДМВР – СЛИВЕН: НАД 300 ЕЛЕКТРОННИ ФИША СА ИЗДАДЕНИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

По разпореждане на директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков са предприети действия по засилен контрол на скоростта на територията на областта. От 3-ти до 9-ти февруари са издадени  355

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ ТАЗГОДИШНИТЕ МАСКАРАДНИ ИГРИ В СЕЛО КАМЕН

Кметът на Община Сливен Стефан Радев откри тазгодишните Маскарадни игри в село Камен. Той пожела на всички участници и гости на събитието здраве и да продължават да пазят традициите. „Щастлив