СТЕФАН ПАСКОВ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА „ИЗПРАВИ СЕ.БГ! НИЕ ИДВАМЕ!“

СТЕФАН ПАСКОВ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА „ИЗПРАВИ СЕ.БГ! НИЕ ИДВАМЕ!“

Общинският съветник Стефан Пасков ще води листата на коалиция „Изправи се.БГ! Ние идваме!“, научи Sliveninfo. На парламентарните избори през месец юли сливенският бизнесмен постигна втори като процент резултат в коалицията измежду всичките 31 избирателни района. Пред него бе само Кюстендил – родният град на Мая Манолова.

Не е тайна, че Стефан Пасков е получил, макар и деликатно, предложения да бъде в листите на другите политически сили за парламентарните избори на 14 ноември.

„Не мога да изневеря на нашата коалиция, ръководена от Мая Манолова. През последната година се чувствам част от нейния отбор, който защитава справедливи  и социални каузи. Затова и този път ще дам всичко от себе си за един максимално добър резултат“, каза пред Sliveninfo Стефан Пасков. Който е уверен, че неговата коалиция не само ще бъде в следващия парламент, но и ще има място в управлението на страната.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща „ЛАЗАРИЦА“ НА РАДИЧКОВ – ЗА ВТОРИ ПЪТ НА СЛИВЕНСКА СЦЕНА В МОНОСПЕКТАКЪЛА НА ДИМИТЪР МАРКОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

30 НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ СА ХВАНАТИ НА МАГИСТРАЛАТА КРАЙ КЕРМЕН

30 нелегални мигранти са задържани при съвместни действия на три областни дирекции на МВР. Група от 30 мъже без документи за самоличност, представящи се за граждани на Афганистан, са установени

Новини Сливен

КАТАР ИСКА ДА ВЗЕМЕ СЛИВЕНСКИЯ ЩАНГИСТ БОЖИДАР АНДРЕЕВ ЗА ОЛИМПИАДАТА В ПАРИЖ

Катар е готов да плати на трима родни щангисти, за да го представляват на олимпиадата в Париж през 2024 година. Един от тях е сливналията Божидар Андреев, който стана пети

Новини Сливен

43 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

1349 са новите случаи на коронавирус. През последното денонощие са направени 11 604 теста. Общият брой регистрирани с COVID-19 е 232 096, показват данните в Единния информационен портал. Активните случаи са 24 060.