СТЕФАН ПАСКОВ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА „ИЗПРАВИ СЕ.БГ“
август 17, 2022 895 Прегледи

СТЕФАН ПАСКОВ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА „ИЗПРАВИ СЕ.БГ“

 

Общинският съветник от Сливен Стефан Пасков ще води листата на „Изправи се.БГ“ в областта, научи Sliveninfo. Все още не са ясни останалите кандидати за депутати.

Стефан Пасков се превърна в явления сред сливенските политици. Без голяма партия зад гърба си, той постига високи резултати и на местни, и на национални избори. За него вече не е проблем да има собствена група в местния парламент, където винаги има активна политическа и гражданска позиция.

На трите поредни национални избора миналата година оглавяваната от него листа получаваше най-много гласове като процентно изражение в рамките на коалицията на Манолова.

Стефан Пасков е възпитаник на Великотърновския университет, от години си изкарва хляба като бизнесмен и земеделски производител. Винаги открит и директен, той печели съмишленици с ярките си послания.

„Аз винаги се боря за победа. В случая доброто представяне на нашата партия означава по-добър живот за голяма част от българите, защото ние сме социалната партия в страната“, сподели Стефан Пасков пред Sliveninfo.

Предишна ЕКСПЕРТИ НА ОМБУДСМАНА ДИАНА КОВАЧЕВА С ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА И ПРИЕМНА ЗА ГРАЖДАНИТЕ В СЛИВЕН
Следваща ЗНАКОВИ СОЦИАЛИСТИ ОТ СЛИВЕН ВЛИЗАТ В ЧЕРВЕНАТА ЛИСТА /обновена/

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДИРЕКТОРЪТ НА РЗИ – СЛИВЕН ИЗПРАТИ УКАЗАНИЯ ДО РАБОТОДАТЕЛИТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОЖНЕНАТА ЕПИДЕМИОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА

С писмо Изх.N 07-23-1/27.02.2020г. на директора на РЗИ-Сливен до работодателите в област Сливен, са изпратени указания във връзка с усложнената епидемиологична обстановка. Информацията може да намерите на сайта на РЗИ

Новини Сливен

ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ ПЕПА ЧИЛИКОВА НАГРАДИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ МАРАТОНА „ХАЙДУШКИ ПЪТЕКИ“

С изпълненията на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен и томбола премина награждаването на победителите от провелия се вчера маратон ,,Хайдушки пътеки”. Проявата е част от програмата на

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ „НОЩ НА МУЗЕИТЕ“ В РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ

И тази година Регионалният исторически музей – Сливен се включи с поредица от мероприятия в Европейската нощ на музеите. Кметът Стефан Радев откри програмата на „Нощ на музеите“. Зрителите, дошли