СТЕФАН ПАСКОВ: ТВЪРДО ЗАСТАВАМЕ ЗАД ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ И ГО ПОДКРЕПЯМЕ ЗА ВТОРИ МАНДАТ

СТЕФАН ПАСКОВ: ТВЪРДО ЗАСТАВАМЕ ЗАД ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ И ГО ПОДКРЕПЯМЕ ЗА ВТОРИ МАНДАТ

Твърдо заставаме зад президента Румен Радев и го подкрепяме за втори мандат. За нас той е символ на борбата на българските граждани за справедливост. Неговата подкрепа на 9 юли 2020 г. го превърна в обичан от голяма част от българския народ държавник. Това обяви в специално обръщение до жителите на област Сливен Стефан Пасков, областен лидер на „Изправи се.БГ!“.

„Искам да припомня, че Мая Манолова, като лидер на „Изправи се.БГ!“, и моя милост, като областен координатор на структурата, първи декларирахме своята подкрепа за президентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова. Днес явно е дошло време да я препотвърдим. Затова го правим – твърдо и категорично декларираме подкрепата си за Румен Радев за втори президентски мандат“, заяви Стефан Пасков.

„Накрая искам да призова всички лидери на политически сили в Област Сливен, чиито партии или коалиции са подкрепили официално Румен Радев, да го декларират отново за жителите на Област Сливен“, каза Стефан Пасков.

Предишна ТИР КАТАСТРОФИРА, УДРЯЙКИ ДВЕ СГРАДИ В СЕЛО МОКРЕН
Следваща ГОЛЯМОТО ЛЯВО ОБЕДИНЕНИЕ ОКОЛО БСП СЕ УВЕЛИЧАВА СЪС 7 ФОРМАЦИИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОСМА ЖЕРТВА НА COVID -19 В СЛИВЕН

COVID -19 взе осма жертва в Сливен, съобщиха от НОЩ. Това е 74-годишна жена с диабет. В Сливен няма регистриран нов случай на коронавирус. 17 са новите случаи на COVID-19 у

Новини Сливен

СЗО И УНИЦЕФ СЪЗДАДОХА ДИГИТАЛНА ИНОВАЦИЯ ЗА ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО COVID-19

Вече една година публичното пространство е буквално наводнено с новини за пандемията от CОVID-19, като за много хора е трудно да се ориентират в заливащата ги информация и да отсеят

Новини Сливен

В СЛИВЕН БЯХА НАЙ-ДОБРИТЕ ДЕБАТЬОРИ НА БЪЛГАРИЯ

Клуб дебати „Туида“ при Младежки дом за втора поредна година организира Национално състезание по дебати „Туида Open“ 2018. Официално стартът на състезанието беше даден на 17 август от 18 ч.