СТЕФАН ПАСКОВ ПОДКРЕПИ КАНДИДАТИТЕ НА „ЛЕВИЦАТА!“ В ГОРНО АЛЕКСАНДРОВО И КРУШАРЕ
23.10.2023 500 Прегледи

СТЕФАН ПАСКОВ ПОДКРЕПИ КАНДИДАТИТЕ НА „ЛЕВИЦАТА!“ В ГОРНО АЛЕКСАНДРОВО И КРУШАРЕ

Лидерът на „ Левицата!“ в Сливен Стефан Пасков подкрепи кандидатите на коалицията в селата Горно Александрово и Крушаре. В Горно Александрово „Левицата!“ залага на Кръстьо Кръстев. „Той ще донесе промяната към по-добро на вашето село“, заяви пред местните жители Стефан Пасков. Заедно с него в Горно Александрово дойдоха кандидатите за общински съветници Светомир Мъндев и Татяна Димитрова.

В Крушаре  „ Левицата!“ залага на Стефан Динков. „За Стефан победата е важна, но за Крушаре е още по-важна. Вашето село има нужда от промяна“, бе категоричен Стефан Пасков. Заедно с него в селото дойде и Антоний Андонов, бивш заместник- областен управител и втори в листата на  „ Левицата!“ за общински съветници.

За „Левицата!“ може да гласувате с бюлетина №28, а Стефан Пасков е №101

 

Предишна ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЖИВКО ПЕТКОВ!
Следваща НИКОЛАЙ ДОБРЕВ НЕДЕВ, БСП: ЦЕЛИ И АНГАЖИМЕНТИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАРУЦАР Е РАНЕН СЛЕД УДАР В МИКРОБУС

На 5 август, в 23,15 часа, в РУ-Котел е получено съобщение за настъпило пътно произшествие в с.Мокрен с пострадал. 46-годишен мъж, жител на община Търговище, при управление на микробус „Мерцедес“

Новини Сливен

НЕИЗВЕСТНИ ПОТРОШИХА ПРОЗОРЦИТЕ НА КЪЩА

Криминалисти на участък „Надежда“ към РУ-Сливен работят по сигнал за кражба и причиняване на материални щети. На 27 септември, около 20,50 часа неизвестен извършител е издърпал златно синджирче от китката

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИ САНИРАНЕТО НА БЛОК № 2 В Ж.К. „СИНИ КАМЪНИ“

Санирането на блок № 2 в ж.к. „Сини камъни“ приключи. Той беше обновен по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Предстои блокът да бъде въведен в експлоатация.