СТЕФАН ПАСКОВ ПОВЕЖДА ЛИСТАТА НА „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“ В СЛИВЕН
юни 6, 2021 2036 Прегледи

СТЕФАН ПАСКОВ ПОВЕЖДА ЛИСТАТА НА „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“ В СЛИВЕН

Общинският съветник Стефан Пасков повежда листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ в Сливен, научи Sliveninfo. Бизнесменът ще води листа от 12 кандидати за депутати. Очаква се в нея да има изненада – национално известно име, което Sliveninfo ще обяви в понеделник.

„Листата ни е балансирана, съставена от професионалисти и успешни хора. Убеден съм, че този път ще получим по-голяма подкрепа, която да ни стигне за мандат от Сливен“, заяви Стефан Пасков.

Предишна КАТАСТРОФА С ГОЛЯМ СКАНДАЛ СТАНА В СЛИВЕН
Следваща ЗЛИ КУЧЕТА ИЗДАЛИ НАЛИЧИЕТО НА ДРОГА В СКЛАДОВЕТЕ НА СЛИВЕНСКАТА ФИРМА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА – 1 ОКТОМВРИ

Уважаеми дами и господа, Скъпи пенсионери, Позволете ми от името на Община Котел и лично от свое име да Ви поздравя по случай Международния ден на възрастните хора – 1

Новини Сливен

ПОЛИЦАИ ЗАЛОВИХА ОБИРДЖИЯ И ВЪРНАХА ЗЛАТНИ НАКИТИ НА ЖЕНА

60-годишна жена получи обратно златните си накити, които бяха откраднати от дома й в края на миналата седмица. Криминалисти от участък „Надежда“ разкриха кражбата и задържаха извършителя. В хода на

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ КАТ-СЛИВЕН

На 26 октомври /петък/ сектор „Пътна полиция”-Сливен, служба „Регистрация на пътни превозни средства”,  ще работи с граждани до 15,30 часа поради промени в работата на автоматизираната информационна система.