СТЕФАН ПАСКОВ ОРГАНИЗИРА СРЕЩАТА НА МАЯ МАНОЛОВА В СЛИВЕН
юни 15, 2020 2401 Прегледи

СТЕФАН ПАСКОВ ОРГАНИЗИРА СРЕЩАТА НА МАЯ МАНОЛОВА В СЛИВЕН

Аз съм човекът, който организира срещата на Мая Манолова в Сливен тази сряда. Тя ще бъде от 14 часа в лятната градина на ресторант „Дева” в кв. „Клуцохор”. Това обяви пред Sliveninfo общинският съветник от МК „Баста” Стефан Пасков.

По-рано сливенски сайт съобщи, че Пасков ще представлява Манолова в региона.

„Това не е вярно. На този етап аз организирам срещата и твърдо я подкрепям. Обадих се във въпросния сайт и помолих информацията, че ще я представлявам, да бъде изтрита”, каза Стефан Пасков пред Sliveninfo.

„Знаете, че аз съм ляво-социално ориентиран и е нормално да подкрепя човек като Мая Манолова. На последните избори водената от мен коалиция взе близо 5 000 гласа в областта”, подчерта съветникът от МК „Баста”.

Днес колеги на Пасков бяха учудени от неговата активност в полза на Мая Манолова. Те припомниха, че Пасков подкрепя редовно важните предложения на ГЕРБ в общинския съвет, включително и бюджета, внесен от кметската управа от ГЕРБ.

В същото време Стефан Пасков е участвал в прояви на БСП в Сливен.

„Ние с г-н Пасков заедно подкрепяме Мая Манолова и сме твърдо зад нея”, заяви пред Sliveninfo Николай Стоянов, който е вторият съветник от МК „Баста” в Сливен.

Стефан Пасков винаги е представлявал партия „Баста”, учредена от бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров и Мирослав Найденов, който е бивш министър от ГЕРБ.

Предишна ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ
Следваща ПРЕДСТОИ ТРЕТИРАНЕ НА ПЛОЩИ С ПРАСКОВИ И ЧЕРЕШИ В ЗЕМЛИЩЕ „РЕЧИЦА”

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ СЪОБЩАВА ЗА АВАРИЯ В ТОПЛОПРЕНОСНАТА МРЕЖА

Поради възникнала авария в топлопреносната мрежа, Ви уведомяваме, че ще бъде спряно топлоподаването от 09:00 часа до 20:00 часа на 09.04.2019 г. към кв. „Гео Милев“ бл. 8, бл. 10,

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ: ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ У СПЕШНАТА РАБОТА ПО РАЗВИТИЕТО НА МРЕЖАТА ОТ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ В СЛИВЕН

Функционирането на социалните услуги на територията на община Сливен обсъдиха кметът Стефан Радев и министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, който днес е на работно посещение в града

Новини Сливен

ВЪЗОБНОВЯВА СЕ ВАКСИНИРАНЕТО В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Ваксинирането в област Сливен се възобновява, съобщиха от Областния кризисен щаб. Общопрактикуващите лекари могат да продължават ваксинирането на пациентите от своите листи. То ще се извършва в кабинетите им. Ще