СТЕФАН ПАСКОВ ОРГАНИЗИРА СРЕЩАТА НА МАЯ МАНОЛОВА В СЛИВЕН
15.06.2020 2855 Прегледи

СТЕФАН ПАСКОВ ОРГАНИЗИРА СРЕЩАТА НА МАЯ МАНОЛОВА В СЛИВЕН

Аз съм човекът, който организира срещата на Мая Манолова в Сливен тази сряда. Тя ще бъде от 14 часа в лятната градина на ресторант „Дева” в кв. „Клуцохор”. Това обяви пред Sliveninfo общинският съветник от МК „Баста” Стефан Пасков.

По-рано сливенски сайт съобщи, че Пасков ще представлява Манолова в региона.

„Това не е вярно. На този етап аз организирам срещата и твърдо я подкрепям. Обадих се във въпросния сайт и помолих информацията, че ще я представлявам, да бъде изтрита”, каза Стефан Пасков пред Sliveninfo.

„Знаете, че аз съм ляво-социално ориентиран и е нормално да подкрепя човек като Мая Манолова. На последните избори водената от мен коалиция взе близо 5 000 гласа в областта”, подчерта съветникът от МК „Баста”.

Днес колеги на Пасков бяха учудени от неговата активност в полза на Мая Манолова. Те припомниха, че Пасков подкрепя редовно важните предложения на ГЕРБ в общинския съвет, включително и бюджета, внесен от кметската управа от ГЕРБ.

В същото време Стефан Пасков е участвал в прояви на БСП в Сливен.

„Ние с г-н Пасков заедно подкрепяме Мая Манолова и сме твърдо зад нея”, заяви пред Sliveninfo Николай Стоянов, който е вторият съветник от МК „Баста” в Сливен.

Стефан Пасков винаги е представлявал партия „Баста”, учредена от бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров и Мирослав Найденов, който е бивш министър от ГЕРБ.

Предишна ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ
Следваща ПРЕДСТОИ ТРЕТИРАНЕ НА ПЛОЩИ С ПРАСКОВИ И ЧЕРЕШИ В ЗЕМЛИЩЕ „РЕЧИЦА”

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКО УЧАСТИЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ФОРУМ В РАМКИТЕ НА НАЦИОНАЛНАТА БИБЛИОТЕЧНА СЕДМИЦА В УНГАРИЯ

Директорът на Регионална библиотека”Сава Доброплодни” – д-р Росица Петрова-Василева, взе участие в научна конференция на тема: „Ролята на библиотеките за културното развитие на населените места”, която се проведе в градската

Новини Сливен

КНИГАТА „ОТКРОВЕНИЯ“ НА ГЕОРГИ ЙОРДАНОВ БЕШЕ ПРЕДСТАВЕНА В ЗАЛА „СЛИВЕН“

Георги Йорданов беше снощи в зала „Сливен“ за представянето на втората книга от поредицата му „Притаени мигове“. Книгата е озаглавена „Откровения“. „Защо да крия, че винаги когато погледна величествените Сини

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ПОДКРЕПЯ СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА НА СТРОИТЕЛНАТА ГИМНАЗИЯ

Съвместна инициатива на СПГ по строителство и геодезия „Арх. Г. Козаров“ и Стопански факултет към СУ „Св. Климент Охридски“ ще подкрепи Общината. Това стана ясно по време на днешния брифинг