СТЕФАН ПАСКОВ ОРГАНИЗИРА СРЕЩАТА НА МАЯ МАНОЛОВА В СЛИВЕН
юни 15, 2020 2616 Прегледи

СТЕФАН ПАСКОВ ОРГАНИЗИРА СРЕЩАТА НА МАЯ МАНОЛОВА В СЛИВЕН

Аз съм човекът, който организира срещата на Мая Манолова в Сливен тази сряда. Тя ще бъде от 14 часа в лятната градина на ресторант „Дева” в кв. „Клуцохор”. Това обяви пред Sliveninfo общинският съветник от МК „Баста” Стефан Пасков.

По-рано сливенски сайт съобщи, че Пасков ще представлява Манолова в региона.

„Това не е вярно. На този етап аз организирам срещата и твърдо я подкрепям. Обадих се във въпросния сайт и помолих информацията, че ще я представлявам, да бъде изтрита”, каза Стефан Пасков пред Sliveninfo.

„Знаете, че аз съм ляво-социално ориентиран и е нормално да подкрепя човек като Мая Манолова. На последните избори водената от мен коалиция взе близо 5 000 гласа в областта”, подчерта съветникът от МК „Баста”.

Днес колеги на Пасков бяха учудени от неговата активност в полза на Мая Манолова. Те припомниха, че Пасков подкрепя редовно важните предложения на ГЕРБ в общинския съвет, включително и бюджета, внесен от кметската управа от ГЕРБ.

В същото време Стефан Пасков е участвал в прояви на БСП в Сливен.

„Ние с г-н Пасков заедно подкрепяме Мая Манолова и сме твърдо зад нея”, заяви пред Sliveninfo Николай Стоянов, който е вторият съветник от МК „Баста” в Сливен.

Стефан Пасков винаги е представлявал партия „Баста”, учредена от бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров и Мирослав Найденов, който е бивш министър от ГЕРБ.

Предишна ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ
Следваща ПРЕДСТОИ ТРЕТИРАНЕ НА ПЛОЩИ С ПРАСКОВИ И ЧЕРЕШИ В ЗЕМЛИЩЕ „РЕЧИЦА”

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СЛИВЕН МИНИСТЪР МЛАДЕН МАРИНОВ ПРИЗОВА ПРОТЕСТИТЕ ДА БЪДАТ МИРНИ И БЕЗ ИНЦИДЕНТИ

Протестите в страната да бъдат мирни и да протичат без инциденти, призова в Сливен вътрешният министър Младен Маринов, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Сливен. От своя страна полицията ще

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ ОГНЕБОРЦИ ПОМОГНАХА ЗА ПРЕНАСЯНЕ НА БОЛНА ЖЕНА

Пожарникари от РСПБЗН-Сливен са оказали съдействие на екип на ЦСМП-Сливен при пренасяне на болна 47-годишна жена от дома й в град Сливен до линейката. Сигналът е получен на 29 декември

Новини Сливен

БОЛНИЦАТА ПОЛУЧИ ДАРЕНИЕ ОТ ТРИ УЧИЛИЩА ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА КУВЬОЗ

Ръководството на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен изказва своята голяма благодарност на учениците, учителите и ръководствата на трите училища, които направиха дарение за най-малките пациенти на болницата. Основно училище