СТЕФАН ПАСКОВ ОРГАНИЗИРА СРЕЩАТА НА МАЯ МАНОЛОВА В СЛИВЕН
юни 15, 2020 2211 Прегледи

СТЕФАН ПАСКОВ ОРГАНИЗИРА СРЕЩАТА НА МАЯ МАНОЛОВА В СЛИВЕН

Аз съм човекът, който организира срещата на Мая Манолова в Сливен тази сряда. Тя ще бъде от 14 часа в лятната градина на ресторант „Дева” в кв. „Клуцохор”. Това обяви пред Sliveninfo общинският съветник от МК „Баста” Стефан Пасков.

По-рано сливенски сайт съобщи, че Пасков ще представлява Манолова в региона.

„Това не е вярно. На този етап аз организирам срещата и твърдо я подкрепям. Обадих се във въпросния сайт и помолих информацията, че ще я представлявам, да бъде изтрита”, каза Стефан Пасков пред Sliveninfo.

„Знаете, че аз съм ляво-социално ориентиран и е нормално да подкрепя човек като Мая Манолова. На последните избори водената от мен коалиция взе близо 5 000 гласа в областта”, подчерта съветникът от МК „Баста”.

Днес колеги на Пасков бяха учудени от неговата активност в полза на Мая Манолова. Те припомниха, че Пасков подкрепя редовно важните предложения на ГЕРБ в общинския съвет, включително и бюджета, внесен от кметската управа от ГЕРБ.

В същото време Стефан Пасков е участвал в прояви на БСП в Сливен.

„Ние с г-н Пасков заедно подкрепяме Мая Манолова и сме твърдо зад нея”, заяви пред Sliveninfo Николай Стоянов, който е вторият съветник от МК „Баста” в Сливен.

Стефан Пасков винаги е представлявал партия „Баста”, учредена от бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров и Мирослав Найденов, който е бивш министър от ГЕРБ.

Предишна ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ
Следваща ПРЕДСТОИ ТРЕТИРАНЕ НА ПЛОЩИ С ПРАСКОВИ И ЧЕРЕШИ В ЗЕМЛИЩЕ „РЕЧИЦА”

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ 182 Г. ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ И 151 Г. ОТ ГИБЕЛТА НА ЧЕТАТА НА ХАДЖИ ДИМИТЪР И СТЕФАН КАРАДЖА

На 18 юли, четвъртък, ще бъдат отбелязани 182 години от рождението на Васил Левски и 151 години от гибелта на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа. През целия ден

Новини Сливен

БУРГАЗЛИЯ ВСТЪПИ КАТО „МЛАДШИ ПРОКУРОР“ В РАЙОННА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН

Христо Христов се закле и подписа акт за встъпване като младши прокурор в Районна прокуратура – Сливен. Той е на 31 години и е завършил юридическото си образование в Бургаския

Новини Сливен

28-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА НАРКОТИЦИ

Полицейски екип на група „Охрана на обществения ред“ задържа 28-годишен с наркотици след преследване в центъра на Сливен. Снощи, около 23,10 часа, патрулният екип е предприел проверка на двама мъже