СТЕФАН ПАСКОВ: МИНЧО АФУЗОВ ЩЕ БЪДЕ ДЕПУТАТ
13.05.2024 1422 Прегледи

СТЕФАН ПАСКОВ: МИНЧО АФУЗОВ ЩЕ БЪДЕ ДЕПУТАТ

 

„Солидарна България“ се застъпи за връщането на необлагаемия минимум и диференцирано ДДС за стоки от първа необходимост. Посланието направи Ваня Григорова, водач на листите на „Солидарна България“ в 25 МИР София и водач на листата и за евровота на 9 юни в първото събитие на коалицията, с което бе дадено началото на предизборната кампания.

В събитието участваха двама кандидати за депутати на лявата коалиция от Сливен – водачът Минчо Афузов и 2-рият в листата Стефан Пасков.

„Ние тръгваме в тази тежка битка с намерение да я спечелим. Сливен ще има ляв депутат и той ще бъде Минчо Афузов“, заяви веднага след форума Стефан Пасков.

„Левите хора ме познават и в Сливен, и в областта. Хората на труда ме познават, познаваме и бизнеса. Убеден съм, че на 9 юни ще успеем да станем лявата алтернатива на България“, каза Минчо Афузов.

Григорова открои девет основни приоритета на „Солидарна България“, които са: работа, заплата, сигурност, мерки за предотвратяване на демографския колапс, стоп на източването на здравни и осигурителни фондове, защита на потребителите, запазване на българската енергетика, икономика с висока добавена стойност, за мира, за общочовешките ценности и без цензура, прикрита като борба с фалшиви новини.

Подходът на мачкане на по-слабите и на преклонение пред по-силните ще бъде прекратен в момента, в който ние влезем в Народното събрание, заяви Григорова и настоя за връщане на необлагаемия минимум и диференцирано ДДС за стоките от първа необходимост.

Мая Манолова призова да се мисли за след изборите. Единствената организация, която може да спре реставрацията на едноличния модел на Борисов, е „Солидарна България“. Ние сме единствените, които можем да бъдем спирачка към връщането на мутрите във властта. Затова ви предлагам три неща, на които да кажем „не“ в тази кампания: няма да се събираме с Бойко Борисов, няма да се събираме с ДПС, няма да делим хората на леви и десни, защото хората са бедни, лъгани от партии и ограбвани от монополи, каза Манолова.

Предишна ВЪЗРАСТЕН МЪЖ ПОСТРАДА ПРИ ПОЖАР В НОВОЗАГОРСКО СЕЛО
Следваща ПОСЛЕДНО СЪБИТИЕ ОТ ЦИКЪЛ “КАМЕРНА МУЗИКА В ГАЛЕРИЯ НОВА”

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН

В приемния си ден кметът на община Сливен Стефан Радев се срещна с жители на града. Те поставиха пред него въпроси, свързани с инфраструктурата и благоустройството на населените от тях

Новини Сливен

200 ДЕКАРА ОВОЩНА ГРАДИНА Е УНИЩОЖЕНА ПРИ ГОЛЯМ ПОЖАР КРАЙ КВ. „РЕЧИЦА“

Три пожарни екипа на РСПБЗН-Сливен са гасили пожар в овощна градина с праскови в землището на кв.“Речица“. Сигналът е получен в 14,39 часа на 18 юли. Пожарът е тръгнал от

Новини Сливен

16-ГОДИШНИ МОМЧЕТА ОТКРАДНАХА ЛЕК АВТОМОБИЛ

Криминалисти на РУ-Котел разкриха кражба на лек автомобил. Извършителите са задържани. В 08:07 часа на 2 май е получен сигнал за кражба на лек автомобил „Фолксваген Поло”, собственост на 29-годишен